Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кузманов за Радостин Василев: Някой се прави на полицай, на прокурор, вместо да си гледа работата

Политика

Кузманов за Радостин Василев: Някой се прави на полицай, на прокурор, вместо да си гледа работата

Кузманов за Радостин Василев: Някой се прави на полицай, на прокурор, вместо да си гледа работата - Tribune.bg
Снимка:

„Подкрепях това момче. А то се оказа, че си прави пиар на гърба на другите и няма никакво развитие“, разочарован е предшественикът на Радостин Василев

Радостин Василев присвоил на заслуги на Андрей Кузманов като министър на младежта и спорта. Това заяви Кузманов пред БТВ. Това били разследването за физкултурните салони и уволнението на старото ръководство на Българския спортен тотализатор. В тотото Василев сложи свой близък приятел.

„Смущава ме, че преди година и месец е подаден сигналът (за салоните към НАП и МФ), а сегашният министър казва, че сега е подал сигнала и той открил салоните. Както и много много други работи. Той по същия начин уволни и борда на тотото, който ние го бяхме уволнили на 4 август. Имаше чисто процедурни забавяния… Нямаше нужда от тези упражнения, които той прави“, заяви Кузманов.

„Някой се прави на полицай, на прокурор, вместо да си гледа работата в Министерството. Министерството отмени програмата ни и върна програмата на Красен Кралев за финансиране на федерациите. Екипът ми направи формула – чиста математика. Нали се бори срещу мафията. За мен е обидно да се сравнява българският спорт с мафия. Или господинът не е чел в тълковния речник какво значи „мафия“, или просто нещо се докарва. Пред кой – не знам, това са световни шампиони, ръководители, а той казва „мафия“, възмути се бившият министър.

Той попита защо е платено само на 1/3 от спортните клубове и федерации тази година и къде са парите.

„Подкрепях това момче. А то се оказа, че си прави пиар на гърба на другите и няма никакво развитие“, разочарован е Андрей Кузманов.

Той определи като „Божа работа“ дали отново ще бъде служебен министър. По отношение за забавените поръчки за строителен надзор се оправда, че първо са можели да бъдат проведени и по-рано и второ – че през септември е било направено.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети