Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лъчезар Борисов: Служебният кабинет е в минно поле, наследството е много тежко

Политика

Лъчезар Борисов: Служебният кабинет е в минно поле, наследството е много тежко

Лъчезар Борисов: Служебният кабинет е в минно поле, наследството е много тежко - Tribune.bg
Снимка:

„Проблемите за решаване са доста съществени и сериозни“, подчерта бившият министър на икономиката в последното правителство на ГЕРБ

Служебният кабинет е в минно поле заради тежкото наследство, което му оставиха предишните управляващи. Това мнение изрази в предаването „Офанзива”, бившият министър на икономиката в последното правителство на ГЕРБ Лъчезар Борисов.

„Апокалипсисът, за който говори г-н Петков в последното си обръщение, е в хладилника и в джоба на всеки един българин и във всяко едно домакинство ще бъде усетен тази зима, когато хората няма да могат да си плащат сметките за ток, отопление, дърва. Апокалипсис е силна дума, но проблемите са доста съществени и сериозни“, подчерта той.

По думите му първите стъпки на служебното правителство са „сякаш в минно поле”.

„Наследството е много тежко. Тези служебни министри – освен с основната си задача, да подготвят изборите, трябва да се справят и с много други предизвикателства и много тежко наследство - започвайки с природния газ, многото проблеми в икономиката, инфлационния данък, обедняването. Всичко това тежи на плещите на хората и е едно минно поле, в което влизат тези министри“, обясни той.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати