Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Легендата на БНТ Лили Вучкова: Да прекръстим аферата „Костинброд” на аферата „Манолова”

Политика

Легендата на БНТ Лили Вучкова: Да прекръстим аферата „Костинброд” на аферата „Манолова”

Легендата на БНТ Лили Вучкова: Да прекръстим аферата Костинброд на аферата Манолова - Tribune.bg
Снимка:

„София е претърпяла голяма промяна отпреди 10 години и в момента е най-добрият град за живеене в България. А проблеми ще има при всяко управление“. Това заяви пред БНТ легендарната журналистка Лили Вучкова.

„Кака Лили“ призовава да не се гласува за Мая Манолова.

„Да прекръстим аферата „Костинброд” на аферата „Манолова”. Има опит да се истеризира, че тя е гражданска кандидатура, това не е вярно – тя нямаше да е дори 4та в списъка на гражданските кандидатури без подкрепата на БСП.  Да спре да се крие, че е независима“, призова Вучкова.

Тя подчерта, че има постоянно опити като дойдат избори да ни връщат назад и обвърза  образа на Манолова с „идващия 10-ти ноември“.

„Манолова стана известна с аферата с бюлетините, имаше голяма лъжа и манипулация. Аз я помолих да се извини на хората от Костинброд, че градът им се свързва с тази измама – тя не го направи“, разказа журналистката.

Режисьорът Максим Генчев подкрепя Манолова и съжалява само, че не е станала кмет на първи тур.

Според Генчев партийният модел трябва да бъде забравен и да се въведе личностно управление.

„Идеята на Мая Манолова е да се промени корупцията в София, като ако това се промени столицата ще придобие по-добър образ“, коментира още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ Поздравления за коментара на Лили Вучкова! Едва ли някой е вярвал, че М.ГАЛЕВИЦА е "независима". Тя е тясно свързана с комунист.партия БКП/БСП. Видях я днес по БТВ с подпухнали лице, но ... Непрекъснато говори за промяна. Скъпи българи, ПРОМЯНАТА, КОЯТО ТОЛКОВА МНОГО ПРОКЛАМИРА Е ВРЪЩАНЕ НА КОМУНИЗМА, ОЗНАЧАВАЩО РАЗГРАБВАНЕ ДО ДУПКА. Самата тя е милионерка и със скъпарски жилища в центъра на С-Я на мн.занижени цени. Като омбудсман, нагло излъга тези, които и повярваха и е оставила жалбите и молбите без да бъдат погледнати. Братя ДИНЕВИ (олигарси) са финансирали кампанията й с 2 млн.лв. ЗАЩО ЛИ И КАКВИ СА ЗАДКУЛИСНИТЕ ИМ ДОГОВОРКИ? ПОМИСЛЕТЕ, ИСКАТЕ ЛИ ОТНОВО КОМУНИСТИЧЕСКО РАЗГРАБВАНЕ? АЗ ВЯРВАМ НА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ И КОМПЕТЕНТНАТА Й. ФАНДЪКОВА! НАДЯВАМ СЕ И ВИЕ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ФАЛШИВИ НОВИНИ, ЛЪЖИ И ПОПУЛИЗЪМ! НИКОГА КОМЪНИСТИТЕ НЕ СА ПРАВИЛИ ДОБРО! НЕ ОРЕДАВАЙТЕ СИНЯ СОФИЯ! ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ НИКОГА НЯМА ДА НИ ПРОСТИ ВРЪЩАНЕ НА КОМУНИЗМА!!!
29.10.2019 17:32 / Отговор
Огнян Пеев Браво на Лили!Огнян
29.10.2019 17:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп