Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лозан Панов след като „Правосъдие за всеки“ се отрекоха от него: Сърдечно благодаря

Политика

Лозан Панов след като „Правосъдие за всеки“ се отрекоха от него: Сърдечно благодаря

Лозан Панов след като Правосъдие за всеки се отрекоха от него: Сърдечно благодаря - Tribune.bg
Снимка:

Кандидат-президентът дарява останалата от кампанията му сума на НПО-то

„Уважаеми членове на Инициативния комитет, сърдечно благодаря за Вашата подкрепа по време на изминалата кандидатпрезидентска кампания“.

Това написа в профила си във Фейсбук кандидатът за президент Лозан Панов. Посланието му идва дни, след като участници в неговия Инициативен комитет коментираха, че издигането му е било грешка. Затова и много Фейсбук потребители заподозряха голяма доза ирония в посланието му.

Панов и пиарката Ивет Добромирова

„Бих искал най-вече да изразя и моята специална благодарност към ръководството на Инициатива „Правосъдие за всеки“. Изключително високо оценявам усилията на нейните лидери да „хвърлят повече светлина“ в публичното ни пространство върху моите личностни и професионални качества. В знак на специалната ми благодарност към ръководството на „Правосъдие за всеки“, предлагам на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е поставила високи цели, цялата останала налична сума, събрана от даренията, предназначени за кандидатпрезидентската кампания, която към този момент е в размер на 12.959,35 лв.“, пише още Панов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп