Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова обяви, че я е „срам и гнус“ от Борисов, ще го съди

Политика

Манолова обяви, че я е „срам и гнус“ от Борисов, ще го съди

Манолова обяви, че я е срам и гнус от Борисов, ще го съди - Tribune.bg
Снимка:

Кандидат-кметицата обвини премиера, че е „пуснал“ Братя Галеви, с които от години е свързвано името ѝ

„Срам ме е от премиера. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес“, оплака се пред журналисти кандидат-кметът Мая Манолова.

Причина за яростта ѝ стана разкритата по-рано днес от премиера Бойко Борисов схема, по която ще бъде направен опит за опорочаване на неделния вот.

„В кое ги бива и то много – аферите. Те веднъж завлякоха прокуратурата с аферата Костинброд, което се оказа пълна лъжа впоследствие. Какво са измислили за неделя и го правят цяла седмица? Всички знаят, че ромите в София са 1000 човека и гласът им не може да наклони вота. Няколко групи цигани или роми ще бъдат снимани как гласуват за Фандъкова. Няколко телевизии, ще дадат пресконференции…“, обясни схемата премиерът пред БТВ.

Манолова се оплака, че екипът ѝ, състоящ се от отломки от ДБГ и протестиращи срещу строителството, не били „сбирток“.

„Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми. Той, който допусна братя Галеви да се укрият от правосъдието и да напуснат страната, в национален ефир призна, че са фактор в изборите в София“, заяви Манолова, която от години е свързвана с дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов. Те се укриват от правосъдието.

„Ще дам премиера Бойко Борисов на съд. Ще се видим в съда, г-н Борисов“, заяви Манолова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

hahaha Манолова с голяма скорост се запътила за затвора заедно с цялата си ОПГ криминална хахахаха как си вземала диплома за адвокат слаботокова малоумница а софиянци трябва да са по малоумни и слаботокови от нея за да позволят това жалко подобие на жена да стане кмет на софия.
01.11.2019 15:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети