Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки намекна, че се готви коалиция с НФСБ?

Политика

Марешки намекна, че се готви коалиция с НФСБ?

Марешки намекна, че се готви коалиция с НФСБ? - Tribune.bg
Снимка:

ВМРО категорични - те ще се явят сами

Възможна ли е коалиция между ВОЛЯ, НФСБ или дори и КОД на Петър Москов? За това намекна в предаването „Референдум“ по БНТ Веселин Марешки.

„Ние сме единствените от патриотичните, които са имали смелостта да се явят самостоятелно и да участват в българския парламент. Тръгваме на тези избори, за да управляваме и да покажем най-доброто, на което сме способни. Спасихме България от втори служебен кабинет на Радев и не се полакомихме това да го осребрим. Ние и сега няма да сме егоисти и това раздробяване на патриотичните формации, ние в следващите дни ще наблегнем на това и ще направим всичко да обединим голяма част от патриотичните формации - да се явим като силно консервативно патриотично обединение, което да даде отпор на паразитите, които ограбват България“, обяви Марешки без да посочва поименно за кои партии говори.

Патриотичните формации обаче не са неограничен брой. Попитан за НФСБ ли говори, Марешки заяви:

„Може да очаквате много новини следващите дни, но нека да не казваме в момента“, заяви той. А Валери Симеонов, също гост в предаването, не отрече.

Александър Сиди от ВМРО категорично подчерта в студиото, че те ще са самостоятелно на изборите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

БГ Силно уважавам Валери за позициите му! Такъв човек има място в Парламента! За Марешки имам едно наум, откакто след кризата в Крим си правеше снимки на парад на Червения площад!
09.02.2021 22:42 / Отговор
Хм... У нас има крещяща нужда от формация с акцент върху консервативното. Именно върху консервативното, а не върху националистическото. Това беше грешката на ВМРО, а може би и влиянието на агент Иван. При първоначалното формиране на консервативен блок ще има грешки, но от някъде трябва да се започне, а след това здравите идеи ще изкристализират. Успех на НФСБ и КОД, Воля май ще трябва най-много да коригират позициите си, особено по отношение на Путин. Руснаците са едно, дворецът на Путин - друго.
10.02.2021 08:01 / Отговор
НЕГОДНИЦИ НЕКОДНИК ДО НЕГОДНИКА, СЛУГИ НА БОКО ПРЕСТЪПНИКА.
КАК НЕ ГИ Е СРАМ, МРЪСНИЦИТЕ.няма да видите парламент, само затвор, магарешки - затвор.
10.02.2021 22:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати