Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Нито може някой да ме купи, нито да ме уплаши

Политика

Марешки: Нито може някой да ме купи, нито да ме уплаши

Марешки: Нито може някой да ме купи, нито да ме уплаши - Tribune.bg
Снимка:

„Даваме зелена светлина за старт на дискусията за нова Конституция”. Това заяви пред Нова ТВ лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той допълни, че не е прочел проекта, но от партията имат свой прочит на основния закон на страната.

„Ние ще предложим нашите решения. ГЕРБ също имат техни, ще се радвам да чуя и тези на президента Радев”, коментира лидерът на ВОЛЯ.

Той допълни, че е получил много отзиви от хора, когато на 2 септември обявил, че няма да подпише проекта за нова Конституция.

„Сутринта хиляди граждани ми се обадиха и казаха, че не одобряват това, което казвам, че е грешно решение. Длъжни сме да се съобразяваме със структурите и симпатизантите си“, поясни Марешки.

По думите му неговият подпис не е променил нищо в държавата.

„Дадохме право на хората да дебатират темата за промените в Конституцията”, каза още Марешки.

Попитан дали подписът му е „златен” и дали е изтъргувал за сметка на концесията на плаж „Кабакум” лидерът на ВОЛЯ отговори, че нито може някой да го купи, нито да го уплаши.

„Явил съм се на търг за този плаж през 2009 г., 5 г. беше безстопанствен, защото никой не го иска. 15 г. този плаж никой не го иска, коментира лидерът на Воля по повод концесията.

Печелим на чист търг. По-скоро плащам услуга на държавата, хората са благодарни, защото вместо 10 лв. за чадър, плащат 2 лв., допълни той. И обясни, че има решение на върховния съд, че постройката му е законна.

ВОЛЯ не се дава на концесия. Аз съм достатъчно богат човек, за да съм за един плаж. Аз съм дарител на държавата, помагам на хората, категоричен бе Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Тартаковер " Аз съм дарител на държавата, помагам на хората ” ...!!!??? Смятам, че е редно този дарител да влезе в книгите, учебниците и оттам в Историята на България, наред с братя Евлоги и Христо Георгиеви, Димитър Ценов... Да се помни от поколенията.
А още по-редно според мен е, да влезе на друго място. Само че това няма да стане при сегашната политическа карта на България.
Със сигурност обаче мога да кажа нещо в което съм убеден. Дори да прозвучи като сентенция.
Тези мутри от бившия ни живот имаха разкошно минало. Днес имат тревожно настояще.
Но бъдеще, те нямат !!!
09.09.2020 10:38 / Отговор
Чудесен коментатор благодаря Ви за коментарите, винаги обективни и с висока прецизност.
09.09.2020 13:47
ПЕРНИШКИЯ САДИСТ https://ako.mk/%D0%BA%D0%BE%D1%9A%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BE-%D1%81%D0%BA%D1%80%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B8-%D1%80%D0%B1%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D1%81/
ЗАБАВНО :)
09.09.2020 12:09 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети