Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Президентът няма право да отправя критики за неща, за които и той е виновен

Политика

Марешки: Президентът няма право да отправя критики за неща, за които и той е виновен

Марешки: Президентът няма право да отправя критики за неща, за които и той е виновен - Tribune.bg
Снимка:

Критиките на държавния глава по отношение на корупционните явления са основателни, но самият президент е част същата политическа система. Това от последните 30 години е така, а не от последните три или пет години. И тези, на които той се е молил за тяхна подкрепа – от БСП, са едни от най-големите виновници за това състояние на България. Така че той е част от тази система. Ние считаме, че президентът е част от същата тази система, избран с подкрепата на БСП, и няма право да отправя критики за неща, за които самият той е виновен . Това заяви пред БНР лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по повод обръщението на държавния глава Румен Радев, който обяви, че сваля доверието си от кабинета.

„Един президент трябва да бъде обединител на нацията и като вижда проблемите трябва да ги казва със сигурност, но след това и да подсказва решението – това е отговорната позиция и ние считаме, че така би трябвало да се постъпи“, каза още Марешки.

„И няма никакво значение дали на мен, на него (президентът-бел. ред.) или на някой друг ни харесва, оттук нататък всеки един - това и за мен се отнася, трябва да полага по-големи усилия, за да печели доверието на хората“, посочи лидерът на „Воля“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети