Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки с амбиция да сменя Трифонов – иска да прави „Шоуто на Веско“

Политика

Марешки с амбиция да сменя Трифонов – иска да прави „Шоуто на Веско“

Снимка:

Мога да бъда доста интересен, вярва той

„Много удобно всички се сетиха, че 2,5 млн. българи са гласували субсидията да бъде намалена на 1 лв. на референдума. Първият въпрос в този референдум обаче е подкрепяте ли мажоритарния избор на народни представители - той е много по-важен. Така всеки един народен представител ще има самочувствието, че наистина е избран от народа“. Това заяви пред БНТ лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.

Той заяви категорично, че определени фирми ще продължат да подкрепят „Воля“, както и досега.

„Никой в България не си мисли, че бизнесът не дава пари на партиите, просто досега това е ставало в пликчета, в куфарчета, в торбички, по всякакъв друг начин... Сега тези дарения ще се изсветляват и ще може да се види тайния лобизъм. Аз нямам задължения към бюджета, нашите фирми са едни от най-редовните“, категоричен е политикът-бизнесмен.

Лидерът на „Воля“ заяви, че има интерес към телевизионния часови слот от 22:30 до 23:30 ч. и обмисля проект за свое собствено шоу.

„Шоуто на Веско“ или „Шоуто на Марешки“, мога да бъда доста интересен...“, вярва той.

Иначе определи като „спекулации“ информациите, че ще бъде кандидат-кмет на София.

„Човек трябва да има и едно самоуважение, все пак аз съм бил кандидат за президент, в момента съм заместник-председател на Народното събрание – четвърти по важност пост в държавата. За мен пътят е само нагоре“, категоричен е Марешки.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още