Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Направиха Радостин Василев на салата (СНИМКА)

Политика

Направиха Радостин Василев на салата (СНИМКА)

Направиха Радостин Василев на салата (СНИМКА) - Tribune.bg
Снимка:

Известно столично заведение с ново лятно предложение – салата „Руди” (The real owner)

Министърът на младежта и спорта в оставка (може би) влезе в менюто на столичен ресторант. Радостин Василев вече има салата на свое име – или по-точно на умилителния му прякор Руди.

Салата „Руди” (The real owner) вече е част от менюто на „101 Bar/Dinner“. Това е и едно от „най-солените“ ястия в менюто на цена от 25 лв. Рецептата е листен микс, гуакамоле, гриловани тиквички с копър, скариди „Чимичури“ и черноморски миди.

Василев и „Бар 101“ имат стара закачка, като с негово съдействие дори НАП успя да затвори заведението за няколко дни. Министърът атакува заведението, за което някои твърдят, че било любимо на нестъпващия в ресторанти Бойко Борисов.

Предозиране: НАП затворили любимия ресторант на Борисов, който... не ходи по ресторанти

Преди това в тоалетната на заведението се появи снимка на Василев.

В момента ресторантът отново си функционира, след като съдът реши, че затварянето е незаконно.

„Определението е окончателно и не подлежи на обжалване. Акцията на органите на приходната агенция в ресторант 101 Bar and Dinner е част от масирани проверки на редица институции (сред, които дори ДНСК по искане на заместник министър за обстоятелствена проверка, в най-кратък срок), след подаден сигнал от заведението на 04.04.2022г до СРП срещу действащ министър и предоставянето на видео материали от заведението на икономическа полиция“, гласи решението на съда.

Новата салатаНовата салата


Топ новини

виж още
Актуална тема