Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Най-накрая! Мустафа Емин подава оставка

Политика

Най-накрая! Мустафа Емин подава оставка

Най-накрая! Мустафа Емин подава оставка - Tribune.bg
Снимка:

Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството. Това написа Мустафа Емин в профила си във Фейсбук. Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница "Пирогов" в съда, допълва той.

Емин изказва благодарността си за помощта на лекарите и медицинските сестри и допълва, че не приема "обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки". Той допълва, че "замразява" участието си в Националния съвет на "Да, България", тъй като е важно проверката да бъде безпристрастна.

Емин благодари за подкрепата на семейството си, на приятели, колеги и "стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване". "С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха", добавя Емин в поста си.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Мустафа Емин
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети