Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Неочакван ход на Борисов за изборите – много нови имена в листите на ГЕРБ

Политика

Неочакван ход на Борисов за изборите – много нови имена в листите на ГЕРБ

Неочакван ход на Борисов за изборите – много нови имена в листите на ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Поколенческата рокада е с млади хора с престижно образование

С пореден неочакван ход бившият премиер Бойко Борисов ще изненада конкурентите си за предстоящите избори на 11 юли, твърди anteni.bg. Според изданието опонентите на ГЕРБ ще се изправят срещу млади и неизвестни досега хора, които попадат в листата на партията. Всички тези нови попълнения са от младежите на ГЕРБ. С тях лидерът на партията се е срещнал лично през последните седмици.

Борисов решил да обнови партията с лица на млади хора, получили престижно образование на Запад. Част от старите и проверени кадри са възроптали срещу поколенческата рокада, но Борисов бил категоричен, че ГЕРБ има нужда от вливане на свежа кръв на модерни млади хора с престижно образование.

„Младежите на ГЕРБ ме направиха оптимист за партията. Не съм очаквал, че имаме толкова силна подрастваща смяна от толкова грамотни, умни, красиви и отговорни млади хора. Искам на вас, младите, мотото да ви бъде „най-доброто място за правене на бизнес в Европа“, посочил Борисов. Ходът му е контрапункт на твърденията, че управлявалата досега партия не привлича интереса на модерните млади хора.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати