Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: БСП припознава законови инициативи на Манолова

Политика

Нинова: БСП припознава законови инициативи на Манолова

Снимка:

„БСП припознава и внася промените в Закона за съсловните организации на медицинските сестри на Мая Манолова. Както знаете, днес протестират медицинските сестри справедливо за възнагражденията си. Бившият омбудсман Мая Манолова заедно с тях изработиха промени в Закона за съсловните им организации. По процедура на Народното събрание този закон не може да бъде факт, ако някой от депутатите и групите не го припознае“. Това обяви в кулоарите на Народното събрание председателят на БСП Корнелия Нинова.

Очаква се решение, че социалистите официално подкрепят бившата си депутатка Манолова за кмет на София. Столични социалисти не крият, че стоят зад кандидатурата ѝ.

Попитана дали наистина Венци Стефанов е уреждал нейни срещи с Леонид Решетников, Нинова заяви, че вчера са имали позиция.

„Ако министърът и шефът на ДАНС изнесат нови факти, ще ги коментираме. Що се отнася до това какво е казано сутринта в ефир, нямам никаква представа кой на кого какви телефони е раздавал. Многократно съм коментирала случая с Решетников и няма какво ново да ви кажа“, отряза всякакви допълнителни въпроси тя.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още