Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова иска Йончева начело на евролистата, била „лице на борбата за справедливост“

Политика

Нинова иска Йончева начело на евролистата, била „лице на борбата за справедливост“

Снимка:

Според социалистите това не били поредните евроизбори, а реална възможност да управляват България

„В България сме на прага не просто на поредните европейски избори. Пред нас има възможност, реална възможност, да управляваме и да променим България. Тези избори са съдбоносни за страната ни и БСП. Нашата цел е победа на европейските избори, предсрочни парламентарни и спечелването им. Вие идвате от цяла България. Знаете от първо лице колко огромна е нетърпимостта към режима на ГЕРБ и Борисов“. Това заяви пред Националния съвет на БСП председателката Корнелия Нинова.

Тя предложи на органа Елена Йончева за водач на листата, заради „борбата на партията за справедливост“.

„Елена Йончева се утвърди като лице на тази битка. Тя получи признание за усилията си на нашия най-висш форум – Конгреса. Нейните разследвания за корупция достигнаха до европейските медии и институции. Тя е смела, задълбочена, педантична в работата си, която може да продължи и на европейско равнище“, заяви Нинова.

Предложението на Йончева е очаквано от наблюдателите и идва въпреки предпочитанието на актива на БСП към лидера на ПЕС Сергей Станишев.  


Коментари (2)

КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА ПОНЕЖЕ ТРЯБВА ДА СМЕ АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ И ПОНЕЖЕ НЯМАМЕ КАДРИ В БСП,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА НОМИНИРАМЕ МИЛИОНЧЕВА ЗА ВОДАЧ В НАШАТА ЛИСТА!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ,ЧЕ НЕ Е ОТ БСП!ВАЖНОТО ЗА НЕЯ Е ,ЧЕ ЛЪЖЕ МНОГО СПОЛУЧЛИВО КАТО ДЪРТА Ц.ИГАНКА!
17.03.2019 16:37 / Отговор
Кире Йончева може да е задница само - за лице не става
18.03.2019 12:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив