Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Заев ме поздрави в телефонен разговор

Политика

Нинова: Заев ме поздрави в телефонен разговор

Нинова: Заев ме поздрави в телефонен разговор - Tribune.bg
Снимка:

Зоран Заев ме поздрави в телефонен разговор за избирането ми за председател на БСП, написа във Фейсбук Корнелия Нинова.

„Председателят на Социалдемократическия съюз на Северна Македония (СДСМ) и министър-председател на републиката - Зоран Заев, ме поздрави  за успешно проведения пряк избор на председател на Българската социалистическа партия като най-демократична и модерна европейска форма на вот, както и за категоричния изборен резултат“, похвали се тя.

 По време на телефонния разговор Заев изказал и възхищението си от високата избирателна активност на българските социалисти.

„Лидерът на северномакедонските социалдемократи изрази увереност, че под мое ръководство БСП ще продължи да се утвърждава като водеща политическа сила в България и ще играе все по-решаваща роля в Европейския съюз“, твърди Нинова

Зоран Заев заявил още: „Видяхме от вас и още тази година ще проведем и ние пряк избор за председател, като най-прогресивна форма на участие на всички членове в процеса по избирането на председател”.

 Министър-председателят на Северна Македония отправил покана към нея в близко бъдеще да проведат среща.

„Приех  поканата и също пожелах успех на Заев в новия му управленски мандат“, съобщи Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

ЗОРАН ЗАЕВ ПОЗДРАВИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ЛУМПЕН РАДЕВ!!!..... СЕГА ЧАКА ОТ ТЯХ,ДА МУ ПРЕДАДАТ И ИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ, СЛЕД МЕТЕЖА СРЕЩУ ГЕРБ И БЪЛГАРИЯ, ПОРЪЧАНО ОТ РУСИЯ.
А СЛЕД ПОЗДРАВИТЕ ЩЕ ИМ ЗАХРАНИ И БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА НИНОВА И РАДЕВ.
19.09.2020 19:09 / Отговор
А бе вие със всичкия ли сте? Северна Македония започва преговори за интеграция в ЕС, а ако не сте разбрали през 2007 година ние сме пълноправен член на ЕС, та какво присъединяване. Докога ще живеете в миналото, другият вариант е че сте дебили.
19.09.2020 22:40
112 :ЧОВЕКА Е ДОБРЕ Колкото за миналото:Четох, че БКП са преследвали българите от Благоевградско, защото не искали да се чувстват македонци.
Т. е. БКП създала МАКЕДОНИЯ, като език и държава-и така е предала БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.
БСП/БКП СА ВИНАГИ ВЕРНИ НА РУСИЯ И КОМИНТЕРНА-ТЕ СА АНТИБЪЛГАРИ!
20.09.2020 00:17
кесо Сигур кака ви Курни е подмокрила гащите от радост, че все пак някой се е сетил да я поздрави. щот нещо откъм ръководството на ПЕС май не бързат особено с "възторжените" отзиви. А таварищ Путин изглежда е твърде зает да варди Лукашенко от "народната любов" и да се оправдава за атентата срещу Навални и никак не му е до поздравления на една своя дребна балканска пионка. Може пък някой "прогресивен" африкански канибал няма да се сети за старите си благодетели от БКП/БСП дето изсипваха навремето парите на социалистическите данъкоплатци за "братски режими".
19.09.2020 22:08 / Отговор
Другарю Кесо а не разбрах защо трябва Путин да я поздравява, май сте си останали в КПСС. Коментаторите ви са доста сенилни. Между другото поздравиха я испанските социалисти, а пък ПЕС е Станишев, така че лично може да ги стори. И не искат да я поздравят герберската фракция, т.е. старите муцуни от БКП.
19.09.2020 22:36
Краварката, ако вземе да пийне една студена минерал вассер в руски хотел ще ѝ се радват всички.
20.09.2020 05:47
Info Банкет за 50 хиляди лева направи шефката на БСП Корнелия Нинова по случай преизбирането си за втори мандат начело на партията в Боровец, научи ексклузивно Lupa.bg. Според нашите източници разточителното празненство е било платено от двама олигарси, единият от които занимаващ се с медии. В планината Нинова покани около 70 души от най-близките си поддръжници.
19.09.2020 22:29 / Отговор
Трябвало е да отскочат не до Боровец, а до Омск за по една студена вода 70-те животинки, вместе.
20.09.2020 05:52
До 112 не сте чели достатъчно по македонския въпрос и историята на България. Не БКП е създала Македония. Македония е регион, географско понятие, което се разпростира върху различни държави. И България след всички национални катастрофи не е сбъднала националния си идеал да обедини всички българи на Балканите в една държава.
20.09.2020 09:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети