Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НС ще решава за нова военна помощ за Украйна

Политика

НС ще решава за нова военна помощ за Украйна

НС ще решава за нова военна помощ за Украйна - Tribune.bg
Снимка:

В предстоящите пленарни заседания тази седмица народните представители ще гласуват Проект на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна.

Проекторешението е внесено от Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев, Кирил Петков и Христо Гаджев, като предвижда изпращането на допълнителна военна помощ на Украйна, която се състои в патрони и зенитно-управляеми ракети за С-300.

Освен това в програмата на НС е включено и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна.

Депутатите ще проведат и първо гласуване на промените в Закона за предучилищното и училищното образование, както и първо гласуване на промените в Закона за устройство на територията.

Народните представители ще проведат и второ гласуване на промените в Закона за съдебната власт, както и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети