Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Окончателните текстове на споразумението са готови

Политика

Окончателните текстове на споразумението са готови

Окончателните текстове на споразумението са готови - Tribune.bg
Снимка:

Окончателните текстове на споразумението са готови, заяви след координационния съвет между формациите, преговарящи за съставяне на правителство, съпредседателят на ПП Асен Василев. Пред медиите с него застанаха още Кирил Петков и Корнелия Нинова. И тримата увериха, че всичко по коалиционното споразумение е „изчистено“.

„Общо се организирахме да имаме среща. Не правим специални срещи, събрахме се заедно да изчистим последните текстове по законодателната програма. Комуникацията тече непрекъснато“, разясни съпредседателят на ПП Кирил Петков.

„Стигна се до лидерска среща, но това беше обещано от самото начало“, припомни и соцлидерката. По думите й утре от 13ч. ще има присъствено заседание на Националния съвет на БСП.

„След като мине Националния съвет на БСП, ще го обявим официално“, изтъкна Корнелия Нинова относно въпроса ще подкрепи ли споразумението.

На срещата са присъствали представители на ИТН и ДБ.

Христо Иванов от ДБ заяви, че на срещата е направено уточняване на законодателната програма.

„Може да има отлагане на коалиционното споразумение, но то не е заради боксуване. Всичко е нормален работен порядък, от моя гледна точка. Има някакви теми, по които се водят дискусии, но няма проблем”, коментира Иванов.

От партията на Трифонов все още не са направили изявление след срещата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети