Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Още един кмет на ДБ контра на ръководството, брани колежката от „Красно село“

Политика

Още един кмет на ДБ контра на ръководството, брани колежката от „Красно село“

Още един кмет на ДБ контра на ръководството, брани колежката от Красно село - Tribune.bg
Снимка:

Петко Горанов: Росина морално е един много чист човек !

„АЗ ПОДКРЕПЯМ РОСИНА СТАНИСЛАВОВА!“, написа с големи букви в профила си във Фейсбук Петко Горанов, кмет на столичния район „Студентски“.

Подкрепата му идва няколко часа след като от ръководството на коалицията им „Демократична България“ отправиха остри думи към Станиславова и се дистанцираха от нея.

„Росина е чудесен човек, борец за каузи! Има нейни разсъждения, които не споделям – например, че всяко строителство е зло. Росина морално е един много чист човек! Росина допусна емоционалност, присъща на морално чистите хора - да бъде подведена от собственото си разсъждение „Вие, които толкова откраднахте, как може да ме питате за тези пари, които са законно отчетени!“ Кураж, Роси! Много хора сме с теб!“, успокоява я Горанов.

Станиславова си навлече гнева на съкварталците си и собствената си партия, заради това, че е прибирала пари от проект за патронажна грижа за болни възрастни. Тя се самоназначила за ръководител на проект и си отпуснала заплата от около 1200 лв. месечно. Самата кметица не вижда проблем в действията си, тъй като всичко било осчетоводено както е редно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Анастас #

ДеБъйските => КАЛИНКИ се разпърдяха отрано ...

и тези Главанаци искат Мандат и Управление !!??

(дезинфекциращо)
24.02.2021 17:28 / Отговор
РЕЗИЛЪТ НА МОРАЛИСТИТЕ-КОМУНИСТИ:..................................................................................... -РУМЕН РАДЕВ - ГЕНЕРАЛА-МУТРА, ОБЯВИЛ ВОЙНА НА БЪЛГАРИТЕ....
-КМЕТОВЕТЕ НА ДБКП - ТОТАЛНО КОРУМПИРАНИ И НЕАДЕКВАТНИ....
-МАЯ МАНОЛОВА - МУТРЕСАТА - ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СТАНА КМЕТ НА СОФИЯ....
-КОРНЕЛИЯ НИНОВА - ПО ЦЯЛ ДЕН ЛЪЖИ И КРАЖБИ......
24.02.2021 17:54
хаха Забавно е да гледаш възмущението на троловета на ГЕРБ, взела 7000 лева за една година по проект и ореваха света, а когато ежедневно им се набива в очите корупцията на ГЕРБ и Борисов, където не става въпрос за хиляди, а за стотици милиони, мълчат или обиждат всеки, който повдигне въпрос по тази теми.
24.02.2021 19:15
Мимето Само индивид, тежък фен на землянките, може да се изцепи, че строителството е зло! И тая не е калинка, така ли? Тя е калинка сектантка, другари!
24.02.2021 17:43 / Отговор
Добри Така както са тръгнали ще се изпокарат вътрепартийно яко май :)))
25.02.2021 11:38 / Отговор
Красимир Милушев Петко Горанов? Ама тоя още ли се подвизава из политиката? Помня го от първите години след 1990 в община "Студентска". Натегач, хлъзгав отвсякъде, но най-вече - с нечисти помисли. Гледал е на политиката като място, откъдето да се облагодетелствува. Той беше секретар или нещо подобно в община "Студенстка" и през него минаха едни от най-скандалните конкурси за отдаване на понещения под наем в общината.
11.04.2021 20:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети