Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. От втория опит: Трифонов успя да регистрира партия

Политика

От втория опит: Трифонов успя да регистрира партия

От втория опит: Трифонов успя да регистрира партия - Tribune.bg
Снимка:

Софийски градски съд постанови вписване на партия „Има такъв народ“ в публичния регистър на политическите партии, съобщиха от съда.

Съдебният състав, с председател съдия Цветанка Бенина, прие, че са изпълнени всички законови изисквания, молбата за регистрация е основателна и процесуално допустима.

Символът на партията също не противоречи на нормата на закона. Решението подлежи на обжалване или протест в 7-дневен срок от узнаването му пред Върховния касационен съд и трябва да бъде вписано в публичния регистър на политическите партии в 7-дневен срок от влизането му в сила.

В мотивите си за регистрация на партията съдът заявява, че са спазени всички изисквания.

Съдът постановява вписване в публичния регистър на политическите партии при Софийски градски съд политическа партия с наименование „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Одрин № 70, ет. 7, ап. 18. Постановява вписване на Устава на партията, който е приет на учредително събрание от 16 февруари и който следва да се счита неразделна част от решението на съда по регистрацията на партията“, обявиха от съда.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Емо Бареков-2 и той се уреди най-накрая!Голяма мъка беше да се уреди и той на държавната софра!Е сега вече ще стане милиардер като си похапва от 7/8тв и от безплатни държавни парички!
22.06.2020 18:50 / Отговор
k Всички сценаристи – на министри!
22.06.2020 18:52 / Отговор
Гневна Ами сега?
22.06.2020 20:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп