Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Отказва ли се Минеков от „трио“-то? Обяви, че каквото можал – направил

Политика

Отказва ли се Минеков от „трио“-то? Обяви, че каквото можал – направил

Отказва ли се Минеков от трио-то? Обяви, че каквото можал – направил - Tribune.bg
Снимка:

Нямал силите да бъде „посредник в нищетата на преклонения разум“

Мистериозен пост в личния Фейсбук профил на единия от „Отровното трио“ остави усещане за разпад сред лидерите на протеста.

„Каквото можах, направих“, написа Велислав Минеков.

„Няколко думи, не с отчаяние и не с омраза. Изглежда самоизяждането е по-желано от съединението. Егоизмът, конспирациите и самолюбието остават единствено значими. От Цицерон до Иван Хаджийски ще бъдем обречени на вечното самовато разединение. Изглежда смисълът от протеста е да остане като част от спомените за някакво единство“, пише „отровният“ Минеков.

Той обявява, че в случай, че обединението (не става ясно с кого) е невъзможно до 23.12., възнамерява да прекрати своето политическо и гражданско съучастие.

„Струва ми се, че нямам силите да бъда посредник в нищетата на преклонения разум. Бих желал да бъдем Истанбул или Будапеща, но вероятно е да останем същите, от Освобождението до днес. Мълчаливото ни съучастие в делата на една престъпна власт и съвършенството на нашите идейни различия ще оставим като мрачно дарение на поколението след нас. Османското наследство ще пазим тайно в душите ни, ще бъдем революционери при подходящ спасител“, гласи поста му.

Минеков обявява, че очаквал „ ясни съвместни действия срещу превзелата ни шайка и управляващи мутри“ и последващо „правителство насочено  срещу днешната мафия“.

„Да, нужен е компромис, тежък е, боли. Живеещите в миналото трябва да предпочетат бъдещото. И всички извънпарламентарни фракции, партии и коалиции, трябва да направят болезнения жест за обединение. Алтернатива няма. Преговорите са ежедневни, резултатът е очакван“, разказва за неволите си в преговорния процес той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Българан Европейски Милият невменяем самовлюбен герой, хахаха. Всички виновни, само той грее нещастен в кафяво-бяло.
17.12.2020 19:00 / Отговор
ЛЕЙТЕНАНТИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС РЕЦИДИВИСТИ СЕ УВОЛНЯВАТ............................... ЗАЙЦИТЕ РЕВАТ...........
УВОЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЖЪЛТИ КНИЖКИ, ВОГЛАВЕ С НАЙ-ПСИХЯСАЛИЯ АНТИБЪЛГАРИН......!!!!
17.12.2020 23:38
Stefan А дано, но надали. Този професор създава усещане на хипертоник. По снимки е трудно да се прецени, но е нещо от сорта, уплашил се е от някоя криза. Стана студено, трябва да пази кожата, така де.

Няма да се спрат, това са обсебени от бесове човеци. Помага им само пост и молитва, но те са горделиви и нехаят за духовното здраве.

Нещо понече. Каквото и да се случи, те ще го обявят за своя победа.
Тръгнаха аслани, върнаха се насрани. Обещаха за седмица да свалят премиер и прокурор, и като не смогнаха, не се извиниха за причинените неудочства в града, а обявиха загубата си за победа. Били информирали света за дереджето у нас. Пука му на фишека на смета за нас, хората се давят в ковид и кризи, но нашите пишман революционери информират света!

Директори на водопад.
Ако не са те, слънчето няма да знае кога да изтрее. Те информират слънцето колко е часа. Те направляват бурите, земетръсите.
17.12.2020 19:02 / Отговор
Bad Co Защо бе Минеков, тъкмо ще става интересно? Избори идват, службите ще извадят някои нови записи с Черепа, ще разкрият някой друг банков трансфер, а ти се измъкваш като пръдня из гащи ! Не може е така! Само един Фатмак-Фигуеант ли ще оставите да бъде "смел"! А и Али Баба от Дубай ще страда!
17.12.2020 22:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети