Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Отцепник от ИТН разкри плана: Вотът на недоверие ще се реши на прегласуването

Политика

Отцепник от ИТН разкри плана: Вотът на недоверие ще се реши на прегласуването

Не при гласуването, а едва при прегласуването ще стане ясно успяла ли е властта да намери гласовете, които не им достигат. Това стана ясно от участие на един от отлюспените от ИТН по БТВ.

„В момента на гласуването ще стане ясно. Дори по-скоро на прегласуването. Едва на прегласуването ще стане ясно какво е истинското положение. Тогава, каквото е решил някой, ще стане ясно в последния момент, трудно е да се прогнозира“, разкри Георги Георгиев.

По думите му причината да се включи в партията на Слави Трифонов е, че харесал „въпросите в референдума и най-вече виждах шанс в това ГЕРБ повече да не бъдат на власт. Това че трябва да избираме по малко депутати, които да са личности, а не контролирани от партии“.

„Червената лампа“ за ИТН му светнала, когато Слави Трифонов представил правителството на Николай Василев. Според него това не е станало по начин, както трябва да се представи кабинет – по телевизията, без консултации с депутатите на партията, явно е имало и други хора, които са се почувствали по същия начин, което е видно в последвалите резултати на изборите.

Малко повече от година по-късно последвал инстинкта си.

Георгиев заяви, че ако той и неговите колеги не са се отцепили, ИТН е щяло да направи коалиция с ГЕРРБ под прикритието на „експертно правителство“ с подкрепата на ДПС, но без „Възраждане“, за което „се изпуснала Ива Митева“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети