Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паргов поиска помощ от ДБ за Манолова в ефир: Ако Игнатов беше на балотаж, ние щяхме

Политика

Паргов поиска помощ от ДБ за Манолова в ефир: Ако Игнатов беше на балотаж, ние щяхме

Паргов поиска помощ от ДБ за Манолова в ефир: Ако Игнатов беше на балотаж, ние щяхме - Tribune.bg
Снимка:

Лалов: Никакви жестове няма да връщаме на БСП

 „Очакваме да имаме 13-14 общински съветници в София. Ще работим за изпълнение на нашата програма, която сме заявили ясно и за изпълнение на решения, които са в полза на София”, каза пред БТВ Методи Лалов, избран за общински съветник от ДБ.

 „Всеки, който подкрепя и гласува за тази програма, работи на практика за доброто на града. Безпринципни коалиции и договорки не може да има. Всичко, което ще се случва, ще бъде пред гражданите с аргументи и становища. Нашата група е гарант за това нещо”, заяви още той.

„БСП вероятно ще има 15 общински съветници в София. Не сме били на балотаж с кандидат, който сме подкрепили или издигнали от 14 години. Това е успех. Удвояваме броя на общинските съветници и вече сме втора политическа сила след 2015 г. Имаме попадения в малки населени места още на първи тур”, каза от своя страна Калоян Паргов, избран за общински съветник от „БСП за България“.

По думите му на тези избори в София е имало няколко кандидата на промяната - Мая Манолова, Борислав Игнатов, Борис Бонев.

„Голямата цел е Мая Манолова да бъде кандидатът на промяната, която всички ще подкрепим. Ако Игнатов беше на балотаж, ние щяхме да направим своя избор. БСП е помагала на градската десница в избора на техни кметове. Спомнете си Прошко Прошков и през 2015 година в район Красно село“, директно си поиска помощ в ефир Паргов.

Лалов обаче му обясни, че избирателите ще си решат сами за кого да гласуват.

„Никакви жестове нямаме намерение да връщаме на БСП“, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Иван Джевиза Другаря Паргов е подъл и нагъл лъжец,като всички останали от лявото пространство.Как може бесепарите да лъжат така безугледно.Губят навсякъде из България изборите,и същите комуняги казват ,че са победители.Това и най-простия човек и най-неукия няма да им повярва.
29.10.2019 12:59 / Отговор
Не отивай По малка нужда (да пикаеш) с комунист, защото ще те напръска(опикае) !!!
29.10.2019 15:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати