Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Плевнелиев: Груба грешка на Радев беше без да мисли да посочи 28 март

Политика

Плевнелиев: Груба грешка на Радев беше без да мисли да посочи 28 март

Плевнелиев: Груба грешка на Радев беше без да мисли да посочи 28 март - Tribune.bg
Снимка:

„Не Радев, а агентът на ДС с прякор „Майстора“ (б.р. Александър Маринов), постави под съмнение датата на изборите“

България се справя изненадващо добре с управлението на COVID кризата. Това заяви пред БТВ президентът на страната ни от 2012 до 2017 г. година Росен Плевнелиев.

Той обясни, че в разговор с директора на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева е обсъдил над 200 държави и двамата са били на мнение, че България успешно се справя със ситуацията на фона на глобалната криза.

По думите му има и неща, които могат да се подобрят. Той даде пример, че хората имат ниско доверие в институциите, а за да има промяна - трябва да има върховенство на закона, не на интересите.

„Трябва да си дадем сметка, че българската здравна система остана нереформирана и сега виждаме резултатите от това. Колко министри се смениха? Но все още тази система не е тази, която, ние като граждани, искаме да имаме“, каза Плевнелиев.

Според него чрез въвеждането на електронна здравна карта административната тежест в системата ще се облекчи и резултатите ще се подобрят. Плевнелиев даде оценка „Много добър“ на кабинета за справянето с кризата.

Относно предстоящите парламентарни избори, Плевнелиев прогнозира, че ни очаква година на тежко политическо противопоставяне. „Бурята, която предстои ще бъде многопластова и на много фронтове, но тя ще реши всичко. Например, дали България ще влезе в еврозоната. Това е геополитика с много тежка драма, която е пред нас, дали Радев ще има втори мандат или Борисов няма да има нов мандат. Ще видим тежък сблъсък между популистите и демократите у нас“, добави той.

Плевнелиев отново отправи критики към наследника си на „Дондуков“ 2. Според него започналите тази седмица консултации са закъснели: „Четири години Румен Радев не си отвори вратите на президентската институция за никой и за нищо, освен за жестоко политическо противопоставяне, което той избра още от ден първи. Радев в момента е в много тежка ситуация. Не му отива да каже нещо, а след това да се отметне. Когато посочи датата 28 март, не е той човекът, който постави под съмнение тази дата, а шефът на Стратегическия му съвет“.

„Радев постоянно повтаря как ще измете мутрите от България – „мутри, вън“. Същевременно тези, които създадоха мутрите, агентите на Държавна сигурност са в Президентството, те са шефове на Стратегическия му съвет. Агентът на ДС с прякор „Майстора“ (б.р. Александър Маринов), постави под съмнение датата на изборите“, каза Плевнелиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (22)

? Нарисува точен портрет на абсолютния популист и комунист Борисов, па се обърне и вика "Това е Радев!"
Що е то?
10.01.2021 10:32 / Отговор
Анастас #

"Майстора" и "Черепа"
доизглаждат безмозъчната кратуна на
Мутрата Радев-Вън ... а в съчетание с Копанарската визия на селянина от село славяново се получава образа на Бай Ганьо Резидент.

(анатомично - описателно)
10.01.2021 10:56
. . . Олигофрен! Това ли са ви учили в указанията за тролове...като няма какво да кажете, да повтаряте като папагали каквото са казали за вас ? Безмозъчни твари! С конкурс ли ви подбираха?
10.01.2021 11:02
От тролската ферма не ви наемат по критерий интелект и понеже ви спускат опорките през определен период, през останалато време са ви инструктирали – като не можете да мислите и да оборвате с аргументи само напишете, че всичко, което е казал опонента ви се отнася до него. Копирайте думите му и му ги върнете като обвинение. Просто и евтино като самите вас.
10.01.2021 11:05
От Фактор.бг: "...Също като Тръмп, Радев е импулсивен човек, силно отмъстителен, склонен към агресия. Също като американския президент Радев няма никакъв опит в политиката и след четири години във властта така и не разбра къде се намира. За разлика от Тръмп, Радев има опит в армията, а не в строителството. Затова държавата за него е рота, подлежаща на едноличните му заповеди. Както и Тръмп, Радев е обвиняван за връзки с Москва, които той никога не е отричал. Също като Тръмп българският президент е склонен да погази конституцията и законите в гнева си. Например заряза задължението да бъде обединител на нацията и да е арбитър между спорещите партии при нужда, като не само взе страна в техните конфликти, но и организира уличен метеж срещу законно правителство..."
10.01.2021 11:17
КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ Е СИЛНО ЗАВИСИМ ОТ МУТРИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ............. ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПЕРФЕКТНО ОПИСА, КОЙ ОПРЕДЕЛЯ ПОЛИТИКАТА НА ФИГУРАНТА РАДЕВ!
ОСТАВКА!-НА КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ
НЕЗАБАВНО!
ДА СЕ НАСРОЧИ ДАТАТА ЗА ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ!
10.01.2021 11:26
Грубата и цинична грешка си ти тъпанарьо, скрий се в полите на синоптичката си и бегай! Срам и позор, че имахме такова недоразумение за президент! Долен мерзавец и две кръгли нули, като вожда си мафиота!
10.01.2021 10:37 / Отговор
Анастас #
Пойбааме всякакви червени и порусначени Пъпунгери.
Ред е на Революционерите-либерали и чалгари от АНТИФА:

Ето реда за явяване със смъкнати гащи:

Мая Мазолов с изтеклите води
ДеБъйските Пеперунгели на Бойкикев
Дръгалефската ДСБ-ерастия
Тримата глупаци
Руската Мутра от Възраждане
Румен дьо ла Фонтан
генерал Шивиков

(медико санитарно)
10.01.2021 11:02
До безгрешният комплексар Усещам завист,а има защо!Господин Плевнелиев е успял бизнесмен и достоен човек ,в който няма и 10 % от омразата ,която е обладала сегашния случайник,носил цял живот държавни чорапи!
10.01.2021 11:18
хаха 10 години троловете на ГЕРБ плюят, обиждат и никога не говорят по същество, когато разкриват корупционните им схеми и сега казват, че другите били такива. Връх на цинизма, типичен за тях и тяхната мутра Боко.
10.01.2021 11:33
шизофренен нещастнико ту "хаха" ту "тъжно" взел си си бележка да не спиш до обяд. Нали не сте познавали и един, който да каже, че е гласувал за ГЕРБ? Къде ги видяхте тези тролове на ГЕРБ, които 10 години били говорили нещо. Такава болшевишка тролизация като в момента не е имало. До сега тровехте на малки дози и по-незабелязано. Сега решихте, че е дошъл момента за революцията и вкарахте такава ударна доза отрова, че е много вероятно жертвата да я повърне и да оцелее.
10.01.2021 12:22
хаха Орките на ГЕРБ са все много озверели и тъпи. Защо така?
10.01.2021 14:49
Дани Няма съмнение, че от здравна гледна точка датата на изборите трябва да бъде възможно най-късно. Колкото по-отдалечена е тя в по-топлите месеци, толкова повече ще се намали рискът от масово заразяване. През май месец ще има повече ваксинирани. Времето ще позволява проветряване на помещенията или поставяне на секции на открито. При по-високи температури вирусът оцелява за по-кратко време. Научните знания за Covid-19 се развиват ускорено и с всеки месец методите на лечение се усъвършенстват. Двата месеца имат значение за контрола върху епидемията, независимо какво отражение биха имали върху изборните резултати и за коя политическа сила биха били благоприятни или неблагоприятни.
Президентската институция има ограничени управленски сфери, в които да оказва влияние, но дори и малкото решения, които президентът можеше да вземе до сега, бяха грешни до едно. Не съм изненадана, че отново ще постави в риск живота и здравето на гражданите, в това число и моите.
10.01.2021 11:02 / Отговор
. . . Че нали това е идеята на ДС-Паразита ... криза, криза и пак криза! И накрая да се появи някой "спасител", и да докара отново "комунистите" на власт! Оттам нататък разпитайте, все още има оцелели от техните управления!
10.01.2021 11:06
Анастас #

от Мутрата Радев Вън - толкова.
Прост военен шофьор на самолет, закономерно посочен от Руските Мутри за Резидент.

(допълващо)
10.01.2021 11:06
Ало къде са му грешните решения? Няма указ за дата, кани всички. И щом т.н. здравен гл. Инспектор казва, че няма мед. експертиза, Ами да си депозира оставката и целия НОЩ от некадърници, и да си ходят. Ти е видно, че манипулират статистиката, лъжат за всичко . Увеличиха
броя, за да си наложат ваксинирането и т.н. Уж владеели здравната криза, грънци владеят. Интересуват ги само паричките.
10.01.2021 12:28
Копейкин нали каза, че ще е на 28 март, за какво му е НОЩ? От сега нататък русофили - Копейкин, Божков - Черепа, Тошко лекаромразеца и ДС ще взимат решения за живота ни. Единствената оставка, която ни е нужна е на предателя Радев. Ако ще и всичките му тролове да се пукнат като сапунени мехури.
10.01.2021 12:54
Надблюдател Изключително ерудирана личност! Човек който не се боеше в прав текст да нарече нахлуването на Кремъл ...агресия! От тогава продажните родоотстъпници все ги тресе реваншизъм! А да го сравняваш с правилинейният, сервилен и първосигнален Фатмак , все едно да сравняваш академик със старшина на рота ..."Мутри вън"!
10.01.2021 11:12 / Отговор
Този на снимката е изключителна тъпа и проста мутра. Да не говорим за познанията му. Очакваме сега да дойде другата подлогата Лизашки да плюе и хули достойния ни Президент.
10.01.2021 12:31
Ха ха, Ако викаш на Плевнелиев "мутра", какъв трябва да е Радев! Ай сиктир!" Мутри вън"!
10.01.2021 14:31
кесо Явно президента Плевнелие не разбира дълбокия замисъл на Румбата да напълни президентството с агенти на ДС. А както би отбелязал и симпатичния измамник Остап Бендер - "Борбата с мутрите, дело на самите им създатели" - конгениално решение би възкликнал Остап. Затова да "отдадем дължимото" на нашия измамник Румбата за неговата "конгениална находчивост" и заслужено да му се "отплатим", като на изборите за президент наесен го освободим от тежкото бреме.
10.01.2021 13:17 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети