Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ПП-фенове се обърнаха срещу BTV, бащата на Петков бил разочарован от Цънцарова

Политика

ПП-фенове се обърнаха срещу BTV, бащата на Петков бил разочарован от Цънцарова

ПП-фенове се обърнаха срещу BTV, бащата на Петков бил разочарован от Цънцарова - Tribune.bg

Симпатизанти на „промяната“ обиждат журналистката на „питбул“ и искат телевизия да я изхвърли „на улицата веднага“

„Напълно съм разочарован от Мария Цънцарова. Изненада ме много. Тя направо си е от ГЕРБ“, това обяви снощи след дебата по БТВ бащата на Кирил Петков – Петко.

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

Той е един от мнозината поддръжници на „промяната“, които се обърнаха срещу журналистката, която допреди това беше сред техните любимки. Цънцарова направи дори собствено предаване „Защо, г-н министър?“, което даваше думата ексклузивно на представители на властта.

Пред нея Петков даде и може би най-емблематичното си интервю в премиерския си кабинет.

На Петков МС му приличал на нощен бар, затова инвестирал в нови мебели

Към днешна дата обаче това е забравено и срещу журналистката се изливат омраза и обиди в социалните мрежи.

„Отдавна си е от герб!“, пише Анатол Зефиров. „Абсолютно дъно- Цънцарова+бтв!!! Срам и позор!“, допълва под публикацията и Десислава Андреева.

„Не е Цънцарова. Цялата телевизия е от поне година крайно про-ГЕРБ“, смята Атанас Шиндов.

„Не знаехте ли, че е гербаджийка?“, недоумява и Пепа Събева.

„Петко, споко. Ако Христос беше лансиран от Пилат, сега никой нямаше да знае за него. Много неприятен дебат, но мисля че работи за нас“, успокоява Румен Андреев.

A Тони Радев включва в критиките си и Антон Хекимян: „Бтв е тяхна, за онова момченце от леденото хоро да не говорим, този е плонжирал пред тиквун много отдавна“.

Костадин Арнаудов зове да бъдат разчистени журналистите, които не му харесват: „Вярно е, но хората не са чак балами, за каквито ги мислят. Нужна е една яка чистка сред ТВ журналистите. Вместо безпристрастни и независими, те са подлоги на олигарсите и сякаш нямат разсъдък да проумеят, че колелото се движи напред и няма връщане“.

„Върхът беше водещата - тази хероиня за един ден - пристрастна, агресивна, с директни обвинения и внушения към едната страна, естествено не към ГЕРБ, не догледах, толкова ми стигна“, обобщава Марио Парушев.

„Цънцарова доста прекали в квалификациите, обидена, че не са я питали за разрешение. Регламента ли е по-важен или темите и тезите на лидерите.. О това не било всичко, превключвам в края на предаването и водещата е пак на тази тема в синхрон с Каримански!?! И това не ѝ стига, но с нова атака - били ѝ казали, че Петков говорил с друг лидер да направи така - бтв, вие сте срам - не разбирате кои са наистина важните неща и какъв е залога“, негодува под постове Полина Дикова.

Журналистката Капка Тодорова излива възмущението си от Цънцарова в поредица постове.

„Започнаха дебатите. С поучителни обръщения и квалификации от Мария Цънцарова. Абсолютно не ок и непрофесионално. Държи тон на един от участниците и го дисквалифицира на практика. … ПС Мария, всички държави в Европа купуват газ на държавно ниво в момента, а не с търг. Аре па се и гответе, бе, колеги“, гласят част от заключенията ѝ.

Таня Петкова твърди, че дебатът е бил обявен като лидерски (бел. ред – не беше). „Журналистката-мисирка се държа като питбул“, твърди тя.

„Много точно - питбул! Още утре трябва да я изритат на улицата“, допълва Фани Акрабова.

„Лъсна дълбоката провинциалност и на журналистиката на БТВ и на политиците. Липса дори на елементарно домашно възпитание, ако щеш. Цънцарова говореше на довчерашния Премиер сякаш е петокласник. Нула уважение към самата институция. А народът гледа и си вика „Ама ‘кво да им гласувам на теа“. Мафията потрива ръчички. Мирише на чесън и гранясала македонска наденица“, разсъждава Ясен Бочаров.

Обидни квалификации не пести и Анна Генчева:

„Приличаше на пинчер, заобиколен от... щях да напиша добермани, ама всъщност бяха болонки. Изобщо - мъка на всички нива. Което всъщност изобщо не е смешно, адски тъжно е подготвените, знаещите, задаващите важните въпроси журналисти да са в девета глуха, а амбициозни, дребнички (в широк смисъл) нерваци да имат голяма трибуна и да „влияят“,... на който им позволи“, завършва тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати