Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране! Христо Иванов нарече Нанков „градинско джудже”

Политика

Предозиране! Христо Иванов нарече Нанков „градинско джудже”

Предозиране! Христо Иванов нарече Нанков градинско джудже - Tribune.bg
Снимка:

Реториката на лидерa на „Да, България“ Христо Иванов изби в нова крайност. Поредната прекрачена граница се оказа немислима в политическия дебат обида към зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

„В годишния доклад на Държавния департамент на САЩ пише, че в България има ендемична корупция, особено в инфраструктурата. Г-н Нанков, да не мислите, че това се отнася за други управления или за нещо различно? Става дума точно за този тип схеми. Веднага градинското джудже на Бойко Борисов от задната седалка на джипката изпълзя да маже“, заявява Иванов, цитиран от „Офнюз“.

Темата, разбира се, отново е „Автомагистрали” ЕАД и обществените поръчки, за които преди дни Иванов съобщи, че подава сигнал срещу България в ЕК.

Не е ясно какво точно смята, че ще постигне Иванов с лични обиди към опонентите си и с лепенето на пренебрежителни етикети.

„Г-н Нанков, да ви кажа как изглежда светът през решетките на Софийския затвор, тогава да видите какво се казва просветление, защото натам отива цялата работа“, продължи с обидите Иванов, който директно обяви зам.-министъра за престъпник.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (24)

БОЙКИКЕВ-НАГЪЛ ПАРТИЗАНИН, С ДАГЕСТАНСКО ПОТЕКЛО.................................................... ДОШЪЛ ПРИ БЪЛГАРИТЕ ДА СЕЕ ТЕРОРИЗЪМ И ОМРАЗА........
ИЗПАДА В УМОПОМРАЧЕНИЕ.... ПСИХОЛОГА Д-Р МИХАЙЛОВ СПЕШНО ДА ГО ТРЕТИРА С ПРЕПАРАТ ЗА ГЛИСТИ.....
31.01.2021 22:10 / Отговор
срам! “През джипа решаваме проблемите на хората”. И още: “През джипа светът изглежда различно”. И още: “През джипа достигаме до максимален брой хора”.

Такива ги цвъка в ефир заместник-министър Николай Нанков, познат и като човека от третия ред седалки.
Да управляваш държава от джип, лично, обикаляйки села и паланки, е абсурдна идиотщина. Това не е управление, а жаловит микро-мениджмънт, характерен за хора без никаква визия.
Крайно време е да се върнем към държава с нормални институции. Защото страни, които се управляват от джипка, бъдеще нямат.
31.01.2021 22:38
въпрос Бихте ли казали страна, която се управява от джип? В развитите страни е ясно, че няма, аз се сещам само Уганда и диктатора Иди Амин, известен с популизма си - точно като Борисов. Като "добър диктатор", който "мисли за народа си", Иди Амин непрестанно говори за това колко велика е станала Уганда, какви невероятни постижения се случват в държавата под неговото командване, също като другаря Борисов.
Иди Амин - точно като Бойко Борисов - е имал много титли. И той е генерал, и той е доктор, и той е какво ли не. Добре дошли в третия свят.
31.01.2021 22:57
Отговор Нещастник! Това есе със джипа дълго ли го мисли, или бяхте екип! Естествено че ще пътува, няма да стои като Фатмакът Радев и да се крие зад полата на Деса Мерцедеса, а угоеното Вице , да върви подир него и да "улавя" вибрациите, да не изневери на склеротичната Столетница!
31.01.2021 23:25
въпрос Зададох елементарен въпрос , тролче. В коя цивилизована страна се управлява от джипка. Примери има само с диктаторските режими от третия свят. Ще отговорил ли, или ще тролиш като типично герберско тролче?
01.02.2021 08:38
. . . На тъп въпрос ,кой ще ти отговаря бе ,Олигофрен? Живели в 21 век, век на комуникациите! А с "джипката " лично се проверява как вървят проектите, а на такива тъпаци трябва да им се затварят устата, дето лаят че нищо не се прави!
01.02.2021 09:20
Покажи всички
Хехехе, другарю Ристе И кой нарича Нанков джудже - пепеляшката на Дубайския принц...
31.01.2021 22:16 / Отговор
мда Това е най-мекия изказ, с който може да се нарече Нанков, или на вас ви харесва как нагло и цинично отговаря, в идиотски опит да замаже корупцията на съветската мутра Борисов и ГЕРБ? Троловете на ГЕРБ и жълтите ви медии сте лицемерно чувствителни на определени думи казани с право, но някак си чувствителността ви рязко отсъства, когато става въпрос за грабене на стотици милиони, за да се напълнят шкафчетата на Борисов с кюлчета злато и пачки евро.
31.01.2021 22:48
Мда, Ти "образованата" Мастия ли си, или превъплъщенията на Таракана?
31.01.2021 23:26
Мимето Ако Нанков е градинско джудже, Гнома Наско и Рада Д. Какви са? Табуретки?
01.02.2021 09:37
Уфф! Предизборно не им издържат нервите.
31.01.2021 22:28 / Отговор
И това ..."болшевишко" копеле, се чуди как да си завърти трътката , за да бъде забелязан!
31.01.2021 23:13 / Отговор
нещастен боклук ти си др.никой мръсна,червена болшевишка отрепка още 2 мес.и ще ти наритаме въшлясалия червен гъз
01.02.2021 00:08 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети