Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентът: Управляващите нямат нужда от субсидия, само БСП и ДПС

Политика

Президентът: Управляващите нямат нужда от субсидия, само БСП и ДПС

Президентът: Управляващите нямат нужда от субсидия, само БСП и ДПС - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев се обяви за нов механизъм, по който да бъдат финансирани партиите, за да не остане опозицията без средства преди местните избори.

„Виждате, че в България управляващите партии нямат нужда от субсидия, те се финансират директно от властта, правят го по начин, по който дори и не се и крият от това. Субсидиите касаят най-вече съществуването на опозицията. Едно такова решение на практика я задушава, точно преди местните избори“, заяви държавният глава.

Според него големият проблем не е в самото финансиране като размер на субсидията, а да има механизъм, който да третирал еднакво партиите.

„Силно се надявам, че партиите ще намерят баланса между собствените интереси и на обществото“, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Румен Tъпачка
13.06.2019 16:54 / Отговор
ИСТИНАТА Др. Президент, как така преценихме, че само БКП/БСП и ДПС имат нужда от субсидии? Малко ли им баха парите от най-голямото разграбване чрез приватизацията? ПИТАЙТЕ К. ИМПЕКСОВА и МИЛИОНЧЕВА, КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА БКП/БСП? Имаше референдум, предложен от Слави и народът така гласува. До кога тази партия ще върти цял народ "Искаме, Не искаме" и трябва да се играе вечно на тяхното хоро? Очаквах да се хванете на хорото им, но в един момент, ще останете само вие на хорото! ВИЕ ПРЕЗИДЕНТ ЛИ СТЕ ИЛИ PR НА БКП/БСП и ДПС? Нямат ли срам вече тези личности? Финансираха лумпени, майки, прасета, овце, каквото се пресетят! Финансираха си телевизия, БТВ и КАНАЛ 1 им се видяха малко. ДА СА СИ ПРАВИЛИ СМЕТКАТА! ЛЕСНО СЕ ГОВОРИ, КОГАТО НЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ! Отдавна се знае, че нямат морал, но наглостта им отиде твърде далече! Цяла държава фалираха и разграбиха, КАК НЕ ИМ СТИГНА ?
13.06.2019 17:28 / Отговор
Мара Фатмак отворим сметките на твойте другарчета комуняги и ще пктечат реки от партийни пари та недей стеня като вдовица ама тисигорно мислиш за бъдещето на употребата за новите и роклета
14.06.2019 07:38 / Отговор
Пешо Г-н Президент гласувах за вас,но не ви е работата за плачете за партийните субсидий.Оставете партийни сами да се разберат,но още повече че има решение по това на МС.
19.06.2019 10:39 / Отговор
Гражданин Гледам ви на снимката на пресконференцията всички сте с кръстени ръце отпред и предполагам какво си мислите"Ами сега какво ще правим без държавните субсидий".Моя съвет дами и господа към вас е:Отворете си портфейлите и сами издържате партийни си.
19.06.2019 11:13 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети