Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентът с обща фирма с приближен на Андрей Луканов (ДОКУМЕНТ)

Политика

Президентът с обща фирма с приближен на Андрей Луканов (ДОКУМЕНТ)

Президентът с обща фирма с приближен на Андрей Луканов (ДОКУМЕНТ) - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова ще отиде на едно хладно, студено място, ако давността падне на сделката за „Техноимпекс“, твърди политологът Антон Тодоров

Докато президентът е бил военен е имал и частен бизнес с бивш съветник на Андрей Луканов. Това заяви политологът Антон Тодоров в интервю пред агенция ПИК. За това свидетелства документът от 1993 г. за фирмата „Калисто МТА“ ООД. Радев се е явявал втори съдружник, а първият е Петър Събев, бившият съветник на Луканов.

Тодоров призова да се зададе въпрос към бившият министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров кой му е предложил Корнелия Нинова за негова заместничка с икономически ресор.

Корнелия Нинова безпартиен седесар. Тя приватизира „Техноимпекс“. Мъжът й е в „Минералимпекс“ и се приватизира и тя. Корнелия Нинова ще отиде на едно хладно, студено място, ако давността падне на сделката за „Техноимпекс“. Тя в сметки и в каси има 2 млн. лв. Правят РМД. Корнелия казва, че него са били различни служители. Тя е била с 33%. С какви пари ги е купила? Ако не може да ги докаже, значи е нарушила закона. Хора я упълномощават да купуват от тяхно име акции“, подчерта политологът.

Той е категоричен, че има план за свалянето на Борисов от власт и той се изпълнява.

Радев бяга като пале пред майка си. Понеже сега не могат да взривят църкви и да ни вкарват в лагери, какво правят сега - взривят с агресия“, твърди Тодоров.

Аз смятам, че Румен Радев е в състояние да събори нещо, но в никакъв случай това не е правителство. Неговият рейтинг се е сринал, в момента е около 54%. Този човек нарушава правилата. Аз се вцепених от негово изявление, че отечеството ни е блато“, заяви Антон Тодоров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Иван Нинова все повече започва да се дъни в опит да се прескочи
29.10.2018 14:43 / Отговор
Директорът на психиатрията в Раднево Антончо, до кога ще стоиш избягал? Връщай се, че Атила и Наполеон от съседните стаи много са ти набрали.....
29.10.2018 16:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати