Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков за Нинова: Спекулира с проблемите на хората

Политика

Румен Петков за Нинова: Спекулира с проблемите на хората

Снимка:

Това е спекула, грозна спекула, казва председателят на АБВ

БСП показва истинска нечувствителност към проблемите на хората и към майките на децата с увреждания. Мнението е на председателят на АВБ Румен Петков. Някогашното знакова лице на БСП заяви пред БТВ, че това е просто поредният случай, в който Корнелия Нинова гради политика върху лични болки на хората.

„В парламента няма опозиция. Едно е да отидеш и да спекулираш с проблемите на хората, друго е да си искрен и наистина да ги разбираш. Корнелия Нинова отиде при хората в Странджа - това е спекула, грозна спекула“, каза Румен Петков.

Иначе Петков се съмнява, че президентът Радев е тръгнал да нарушава законите и да създава партия, но счита, че от конфликтът между Президентството и останалите институции страда държавата.

„Още не влязъл в кабинета си, беше поискана оставката на Младен Маринов от един политик. Не е добре да натовариш с толкова политиканстване. Аз съм работил с трима главни секретари. Никога не е имало политически натиск върху мен кой да бъде и кой да не бъде“, категоричен бе Петков, който е и бивш вътрешен министър.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още