Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков за Нинова: Спекулира с проблемите на хората

Политика

Румен Петков за Нинова: Спекулира с проблемите на хората

Снимка:

Това е спекула, грозна спекула, казва председателят на АБВ

БСП показва истинска нечувствителност към проблемите на хората и към майките на децата с увреждания. Мнението е на председателят на АВБ Румен Петков. Някогашното знакова лице на БСП заяви пред БТВ, че това е просто поредният случай, в който Корнелия Нинова гради политика върху лични болки на хората.

„В парламента няма опозиция. Едно е да отидеш и да спекулираш с проблемите на хората, друго е да си искрен и наистина да ги разбираш. Корнелия Нинова отиде при хората в Странджа - това е спекула, грозна спекула“, каза Румен Петков.

Иначе Петков се съмнява, че президентът Радев е тръгнал да нарушава законите и да създава партия, но счита, че от конфликтът между Президентството и останалите институции страда държавата.

„Още не влязъл в кабинета си, беше поискана оставката на Младен Маринов от един политик. Не е добре да натовариш с толкова политиканстване. Аз съм работил с трима главни секретари. Никога не е имало политически натиск върху мен кой да бъде и кой да не бъде“, категоричен бе Петков, който е и бивш вътрешен министър.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

Благовещение е!

Благовещение е!

Архангел Гавраил донася благата вест на Дева Мария, че ще роди Спасителя

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив