Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Антоанета Христова: Избирателите на ДБ изживяха дълбока травма, бяха изнасилени на балотажа

Политика

Проф. Антоанета Христова: Избирателите на ДБ изживяха дълбока травма, бяха изнасилени на балотажа

Проф. Антоанета Христова: Избирателите на ДБ изживяха дълбока травма, бяха изнасилени на балотажа - Tribune.bg
Снимка:

„Избирателите на ДБ изживяха дълбока травма, защото бяха изнасилени на балотажа. Антикомунизмът е в противовес с призива да се гласува за Манолова. Борисов беше прав – ДБ предадоха тези хора. Какво ги ядоса и ги предизвика да избират между неизбираеми алтернативи“. Това заяви пред БНТ политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Според нея „десните“ изобщо не са десни, а просто „опозиционна партия, която търси излаз по определени теми“.

Според колегата ѝ политически анализатор доц. Татяна Буруджиева, докато сегашните прийоми и договорки продължават, десницата ще продължи да върви нагоре. Спъвана включително от политическата надменност на т.нар. „градски десни“.

„Само те са умни и красиви, само те са в дантели и ядат от сребърни лъжици, всички други са „лишени”. Затворени са в себе си и всички са им „зъл враг”. Ще продължи да се съсипва дясното, докато продължават. Истерията им е същата като на Нинова. Това е една и съща истерия, това са хора от едно котило“, заяви тя.

БСП от друга страна е място на конфликт, слаба партия, която се дели постоянно – тези процеси няма да спрат, докато Нинова е председател, прогнозира проф. Христова.

„ГЕРБ се държа много единно, разчистването започна след излизането на Цветанов и започна процедура, в която системата за подбор на кандидатите да е относно правилните кандидати, не удобните  - както досега“, заяви тя.


Коментари (2)

Професорката Изнасилена си ти госпожо, и затова сега си имаме Gipsy.Queen.Fandak, която циганизира и окраде парите ни.
08.11.2019 17:57 / Отговор
До полуграмотната професорка Още дълго време ще имате възможност да изливате омраза и злоба по посока на Фандъкова.Пестете сили...
09.11.2019 18:00

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети