Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Плевнелиев: ДБ да си изберат Манолова за шеф и да се знае кой кой е

Политика

Плевнелиев: ДБ да си изберат Манолова за шеф и да се знае кой кой е

Плевнелиев: ДБ да си изберат Манолова за шеф и да се знае кой кой е - Tribune.bg
Снимка:

20 години в дясното е разделение след разделение, его след его, разруха след разруха

„Манолова, Слави Трифонов, президентът Румен Радев мълчат и не дали своята оценка какво се случи в Костинброд, а имат наглостта да говорят за честни и почтени избори, когато някои от тях бяха основни действащи лица в Костинбродската афера“. Това заяви по време на националната работна среща на ГЕРБ президентът Росен Плевнелиев (2009 – 2011 г.).

Много бяха тези, които точно на тези избори говореха за това, че има огромни изборни манипулации и това бяха точно тези, които не казаха нито една дума и замълчаха тогава, когато пред очите на българския народ беше извършена най-голямата предизборна манипулация –  Костинбродската афера, припомни той.

Плевнелиев с разочарование коментира разделението на „десницата“, но подчерта, че ГЕРБ няма никаква вина на това и винаги са подавали ръка на своето семейство.

Той изрази възмущението си от „Демократична България“, които на балотажа подкрепиха Мая Манолова, което показа истинската им партийна принадлежност.

„ДБ да си изберат Мая Манолова за шеф и да се върви напред, да се знае кой кой е. ГЕРБ създаде здрав фундамент, пазете го. 20 години в дясното е разделение след разделение, его след его, разруха след разруха. Останете заедно!“, призова Плевнелиев.

Плевнелиев коментира и заиграването на президента Румен Радев с темата корупция.

„Президентът Радев от три години громи НС и МС ежедневно, но и до днес по темата за корупцията не е излязъл с едно решение или идея“, заяви той и припомни, че когато президентът е назначил служебно правителство, начело с Огнян Герджиков, самият Герджиков е излязъл и казал, че върху него е имало огромен натиск от президентската институция за задкулисни назначения.

„Говореше се много за едноличен режим и диктатура. Именно тези, които говорят за това, и до днес мълчат и не са дали оценка за истинския тоталитарен режи в България, под който България беше 45 години. И Радев, и Нинова, и Манолова показват зависимостите си назад във времената на комунистическия тоталитарен режим. Г-жа Нинова открива и днес паметници на Тодор Живков пред целия български народ“, добави още Плевнелиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ели то отдавна се знае че са комуниди
07.11.2019 16:19 / Отговор
Честито Да ви е честита новата председателка Манолова
другари от градската десница.Честито
07.11.2019 18:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети