Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев обяви, че първата му мисъл била за пострадалите и близките им

Политика

Радев обяви, че първата му мисъл била за пострадалите и близките им

Снимка:

Президентът обвини Борисов, че е пратил провокатори, а полицията – упражнила несъразмерно насилие

След снощното окървавяване на протеста – Румен Радев отново излезе да надъхва недоволството и обвини властта, че изпратила провокатори.

„През изминалото денонощие властта режисира провокации, които дадоха повод за несъразмерно полицейско насилие над журналисти и граждани. Пострадалите са десетки както сред гражданите, така и сред органите на реда. Моята първа мисъл е за пострадалите и техните близки“, обяви Радев.

Днес сведоха хилядите протестиращи български граждани до криминален контингент, с което осветлиха своя манталитет, обяви той.

„Действията им застрашават гражданския мир. Затова призовавам и протестиращите и органите на реда да запазят спокойствие и да не допускат да бъдат въвличани в сценарии“, поиска президентът.  


Коментари (31)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!
И моята Първа Мисъл беше за МАЙКА ТИ ....

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
03.09.2020 19:26 / Отговор
ОТРОВНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ - РУМЕН РАДЕВ............................................. НЕ СПИРА ДА РЪСИ ОТРОВА! - ЛИЦЕМЕР,МЕРЗАВЕЦ.
4 ГОДИНИ ВЕЧЕ ТРОВИ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ-ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?
03.09.2020 20:20
РОДООТСТЪПНИКЪТ-АГЕНТ НА РУСИЯ-РУМЕН РАДЕВ................. ЗАПОЧВА ВТОРА ФАЗА НА ВОЙНАТА С ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ-ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА С БОМБИ И ЖЪЛТИ ПАВЕТА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.
НЕЗАБАВЕН ИМПИЙЧМЪНТ/ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ-ИНАЧЕ СТАВА ПРОБИВ В ИЗТОЧНОТО КРИЛО НА НАТО-ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ЗАСТРАШЕН ОТ ИНВАЗИЯ НА АЗИАТСКА РУСИЯ, КОЯТО МЕСЕЦ МАРТ ЩЕ Е ФИНАНСОВО ФАЛИРАЛА.
03.09.2020 19:33 / Отговор
КлепЧервГовед Моля, запазете спокойствие! (докато дойдат руските зелени човечета и ни окупират)
04.09.2020 00:13
ШИЗОФРЕНИЯ... ..ТОВА Е ДИАГНОЗАТА НА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ радефф..! НЕЗАБАВНО ОСТАВКА ДА ПОДАВА И НА ВОЕНЕН СЪД ДА БЪДЕ ДАДЕН, НЕ ЖЕЛАЕМ ПОВЕЧЕ ДА МУ ВИЖДАМЕ ОЛИГОФРЕНСКАТА МУТРА И ПРОСТАШКИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ !!! КЪДЕ СЕ НАМИРАШ БЕ БАЙ Х@Й, КЪДЕ БЕ ГОВЕДО ПРЕСТЪПНО ????
03.09.2020 19:34 / Отговор
Лъже като Гутдяев дето му наби канчето.
03.09.2020 19:38 / Отговор
ЛЪЖЕ.. КРАДЕ.. УБИВА.. - ОТРОВНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ!! КОЙ НОСЕШЕ КОВЧЕЗИ ЦЯЛ МЕСЕЦ-ТОЙ
КОЙ СЛАГАШЕ БЕСИЛКИ ЦЯЛ МЕСЕЦ-ТОЙ
КОЙ ИЗВИКА ВИНКЕЛИ И БОМБИ-ТОЙ
Сега:"мислел за пострадалите" - ПО-ГОЛЯМ ИЗРОД ВОЕНЕН ОТ ВРЕМЕТО НА ГАЗДОВ/БЕЛЕНЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ! - ЩЕ НАМРАЗЯ ВСИЧКИ ГЕНЕРАЛИ ЗАРАДИ НЕГО-ДА СИ ГО ПРИБИРАТ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН
03.09.2020 20:36
коментар Ауууу ти да видиш резил радев се замислил за пострадалите от метежа му!Абе резиле нали точно това е идеята на др.череп, и твоята бе другарю, да има посечени хора, и кръв ако ще и да се лее бе другарю за да плаши премиера и да си даде оставката защото без посечени хора, и без кръв нямало премиера да си даде оставката, и кабинета да падне!!!Минаха 3г и другаря резил се замисли чак за народа, ти да видиш!Ами що не кажеш нещо за рацидивистите ви дето са арестувани те пострадали ли са бе другарю!
03.09.2020 20:09 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още