Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев обяви мерките за „пожарни и закъснели“, бюджетът – за „разоряващ“

Политика

Радев обяви мерките за „пожарни и закъснели“, бюджетът – за „разоряващ“

Радев обяви мерките за пожарни и закъснели, бюджетът – за разоряващ - Tribune.bg
Снимка:

Президентът е силно притеснен какво ще правят следващите управляващи след ГЕРБ – с опоскана хазна и фалирали домакинства

„Новите мерки са пожарни и закъснели“, обяви президентът Румен Радев. Основният критик на всякакви мерки от самото начало заяви, че управляващите използвали кризата за пиар, което водело до загуба на човешки животи.

„Десет години лекарите и медицинските сестри напускат страната, Здравната каса се източва, нула реформи, закриват се общински болници. Лятото се пропуснаха каквито и да са действия и сега кабинетът се опитва да внуши, че виновни са болните“, не пропуска нито един случай за критика съм управляващите президентът.

Според Радев бюджетът не само, че не бил реалистичен, но и вече бил неадекватен на текущите реалности.

„Ако сравните подходът на българското правителство към тези предизвикателства с подхода в другите държави, ще си отговорите на въпроса защо ние сме на последно място в Европа и защо тази разлика между нас и другите държави продължава да расте“, заяви без никаква конкретика президентът.

Той се притесни за следващия кабинет, който „ще бъде поставен в изключително неблагоприятна ситуация - опоскана хазна, фалирали домакинства и бизнеси, липса на приходи, нула реформи и социални напрежения, защото приходите в този бюджет няма от къде да дойдат, а социалните разходи ще бъдат спрени. Този бюджет ни въвлича във все повече държавни дългове при все по-неконкурентна икономика“, обяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

кесо Румба, сега е моментът да удариш Борисов в земята. Почнете с твоя приятел Мънгъров да раздавате на народа безплатно чайче и аспиринче пред президенството та да покажеш на всички как требе да се зимат мерки срещу ковида. А ако Борисов дойде да го черпите кажете му оди да се лекува при Мутафчийски "за наказание". Борисов направо шъ припадне от яд, вервайте ми.
27.11.2020 14:55 / Отговор
РАДЕВ СТАВА САНИТАР-ДОБРОВОЛЕЦ В ПИРОГОВ................................ СТИГА ПРАЗНИ КРИТИКИ, ИСКАМЕ ЛИЧНА АНГАЖИРАНОСТ ОТ РАДЕВ...........
27.11.2020 15:20
ТРУДЕН ЗА ЛЕЧЕНИЕ-РУМЕН РАДЕВ............ БЕЗНАДЕЖДНО БОЛЕН.................................................... И НАЙ-ДОБРАТА ВАКСИНА НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ.........
27.11.2020 16:29
Джедай Тотю Погребална агенция „Рундьо Рундев – всичко за вашия тъжен ден!“.
27.11.2020 18:53
дд Турците на такъв му векат СЮНДЮК
27.11.2020 15:04 / Отговор
ЛЕИН А У НАС МУ ВИКМЕ ТЪПАНАР
27.11.2020 15:26 / Отговор
Марин Тодоров За прьв пьт виждам президент-ИДИОТ. ТАКЬВ ПРОСТАК НЯМА никаде по света.
27.11.2020 15:27 / Отговор
Е па нали те се гласят да са следващите управляващи. Ако искат да го харчат бюджета, ако искат да го пестят, ако искат да го актуализират. За какво реве точно - че няма да им остави да опоскат и тазгодишния ли? Не помня тоя президент да е казал някога нещо смислено. До сега не чух да е предложил някакъв друг бюджет, някакви други мерки (то и за какво са мерки срещу вирус измислен от Борисов), не чух да е предложил през мандата си някаква политика за здравеопазване или задържане на медици, но всичко предложено от правителството е лошо.
27.11.2020 15:52 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети