Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев се произнесе: Докладът на ЕК е критичен за България и самокритичен за ЕС

Политика

Радев се произнесе: Докладът на ЕК е критичен за България и самокритичен за ЕС

Радев се произнесе: Докладът на ЕК е критичен за България и самокритичен за ЕС - Tribune.bg
Снимка:

Продължаването на Механизма за сътрудничество и проверка е доказателство, че правителството не получава европейска индулгенция заради провала в борбата срещу корупцията. Това констатира пред журналисти президентът Румен Радев.

„Моята признателност и подкрепа е за всички граждани, които спряха да чакат констатации и решения отвън за справяне с политическата корупция, с лошата медийна среда, с олигархичните зависимости, с безконтролността на главния прокурор и се борят, така че да си върнат държавата“, обяви той.

Докладът на Европейската комисия констатира очевидни от години проблеми за българите, изказва недоволство от написаното в Брюксел президентът.

„Но когато коментираме този доклад, трябва да си даваме сметка, че колкото той е критичен за България, толкова е и самокритичен за самия ЕС, защото е самопризнание за дългогодишен провал в борбата срещу вихрещата се корупция“, каза Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

ЛУМПЕНА РАДЕВ ДАВА ОЦЕНКИ И НА ЕВРО КОМИСИЯТА ВЕЧЕ!? АБЕ ДЕБИЛ С ДЕБИЛА,
НЕ МОЖЕШ СЕМЕЙСТВОТО СИ ДА ГЛЕДАШ, ДАВАШ АКЪЛ НА ЕВРОКОМИСИЯТА
ВЪН ЛУМПЕНИЗИРАНИТЕ РУСОФИЛИ ОТ ЕВРОПА!
01.10.2020 15:16 / Отговор
ОЛЕ, лее... Тоя ЦЪРВУЛ НЯМА СПИРАЧКИ...АЛОоо ТИКВЕНИК НЕДОРАСЪЛ, що не си гледаш НАСРАНИЯ си гъз, затънал си до уши в лайната, ОСТАВКА бе НАГЛО КОПЕЛЕ, за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА НА СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР НАСТОЯВАМЕ ДА ПОЛУЧИШ СВИНьО ...ПФУууу...Българоубиец, руско МЕКЕРЕ , юмрука в затвора ще ти го вкарат в ....знаеш къде !
01.10.2020 15:32 / Отговор
Родоотстъпник Слава на Путин,слава!
01.10.2020 19:37 / Отговор
коментар Др.радев със сигурност е държал листа с доклада обратно и нищо не е можал да прочете!Е той така е свикнал да чете, и за това никога нищо не му ясно защото си е Фигурант!
01.10.2020 19:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети