Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев започва консултации за парламентарните избори

Политика

Радев започва консултации за парламентарните избори

Радев започва консултации за парламентарните избори - Tribune.bg
Снимка:

По инициатива на държавния глава Румен Радев в президентската институция започват консултации за предприемането на необходимите мерки за провеждането на справедлив и прозрачен изборен процес, който да гарантира правото на глас и здравето на българските граждани, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Първите срещи ще се проведат на 5 януари, вторник. От 11.00 часа държавният глава ще се срещне с министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, доц. Ангел Кунчев и проф. д-р Красимир Гигов.

От 13.00 часа президентът Румен Радев ще разговаря с проф. д-р Радка Аргирова, Проф. д-р Андрей Чорбанов, д-р Александър Симидчиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Ада А за президентски - КОГА. Не дава властта тоя толуп.
04.01.2021 18:37 / Отговор
Ада Тоя е за затвора.
04.01.2021 18:37 / Отговор
Киро Бизона Малоумният фелдфебел ще се опита да се дърви на хората, които едва могат да се приберат в къщи, че да хапнат и да си легнат каталясали от работата си по спасяване на здравето на хората и, по стар навик, останал му от казармата, ще се опитва да им заповядва! Алоу, Рундьо Рундев, преди да се пенявиш след тъпанарската си изцепка със „словото“ си навръх Нова година, спомни си тълкуването на Конституционният съд за твоя „имунитет“ след края на мандата, а също и как те изгониха като крастав пес от Талин! Запиши си някъде – руснаците вече те отсвириха, както и стрина Курна, която вече каза, че ще издигне Драгомир Стойнев за твоето топло, синекурно местенце!
04.01.2021 18:55 / Отговор
Джедай Тотю Ха-ха, ДПС току-що окончателно отсвири Радев за втори мандат - https://faktor.bg/bg/articles/dps-okonchatelno-otsvirva-radev-tryabva-da-izberem-istinski-obedinitel-na-natsiyata-a-ne-partien-govoritel-oponent-i-opozitsiya - така че Рундьо Рундев ще можа да си отиде на бостана в с. Славяново да отглежда кауни, освен ако не го подпукат да го съдят за държавна измяна, пенционираният фелдфебел!
04.01.2021 19:17
Мина Като гледам с кого ще се консултира, явно е разбрал,че се изцепи с първата възможна дата за изборите . И е възможно да прояви разум и да я промени. Иначе организацията на самите избори не е негова работа . Ако беше, щяхме да гласуваме под строй и остригани нула номер.
04.01.2021 19:03 / Отговор
Смех, баце, смех! Цирк, баце, цирк!
Фатмака до Фатмака, мила моя майно льо
Роднина, милиционер, роднина, милиционер...
04.01.2021 19:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети