Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков упорито: Турция оставя привкус на желание да се намеси във вътрешните ни работи

Политика

Рашков упорито: Турция оставя привкус на желание да се намеси във вътрешните ни работи

Рашков упорито: Турция оставя привкус на желание да се намеси във вътрешните ни работи - Tribune.bg
Снимка:

„Ситуацията в Турция оставя привкус на едно желание някой да се намеси във вътрешните работи на нашата страна“, повтори Бойко Рашков пред журналисти. Изказването идва ден след като с аналогично твърдение Рашков успя да постави основите на дипломатически скандал, ескалирал с протест пред турското посолство и привикване на българския посланик в Анкара.

„Аз не помня в историята назад ние като българи да се интересуваме точно по този начин от изборния процес в Турция“, каза още Рашков.

Той отрече акцията в СУ и още два университета да цели удар срещу кандидат-президента проф. Анастас Герджиков. Обвини го, че си служи с реториката на ГЕРБ и е трябвало да мълчи за влизането на полицаи във ВУЗ-а.

„Никой от МВР или от някоя друга структура не е имал за цел да постави в неблагоприятна светлина или ситуация проф. Анастас Герджиков. Двама цивилни полицаи от икономическа полиция съвсем културно са поискали документи“, твърди министърът на Румен Радев.

За пореден път Рашков обеща, че резултатите от проверката ще бъдат оповестени като приключи. Това, разбира се, ще се случи след изборите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати