Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Христов: С ГЕРБ се целим в 8 места в европарламента

Политика

Румен Христов: С ГЕРБ се целим в 8 места в европарламента

Румен Христов: С ГЕРБ се целим в 8 места в европарламента - Tribune.bg
Снимка:

Нямали никакви различия за развитието на Европа

„С ГЕРБ си поставихме за цел да спечелим осем места в Европейския парламент. Изборът ни в момента не е толкова емоционален, колкото рационален. Все още не сме готови с имена. В момента текат номинациите на отделните ни структури, но нямайте съмнение, че те ще бъдат знакови за СДС и за старата десница“. Това заяви пред Нова ТВ председателят на СДС Румен Христов.

Що се отнася до вижданията на ГЕРБ и СДС за развитието на Европа и европейския път на България, двете формации нямали никакви различия.

„Европа е изправена пред предизвикателство на нарастващата роля на крайнолевите и крайнодесните, както и на евроскептиците”, смята Христов.

Той каза още, че партията му е критикувала градивно управляващите за някои техни действия и вероятно ще продължава да го прави.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

keri Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz
21.03.2019 09:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети