Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Овчаров: Няма да дадем празен чек на ИТН

Политика

Румен Овчаров: Няма да дадем празен чек на ИТН

Румен Овчаров: Няма да дадем празен чек на ИТН - Tribune.bg
Снимка:

„БСП няма да даде празен чек на „Има такъв народ“. Имаме интерес от правителство с работещ парламент, но трябва да се сме наясно какво подкрепяме и от какво управляващите се отказват. БСП не може да подкрепи ИТН и на следващия ден те да въведат мажоритарни изори или да спрат субсидите на партиите. Не сме съгласни с това“. Този коментар направи пред БТВ Румен Овчаров.

На изборите тази година партията губи гласове в момент, в който трябва да ги печели, категоричен е той. По думите му социалистите трябва да трупат актив, защото те са единствените, които през последните пет години са се борили с ГЕРБ, с Бойко Борисов, с модела „Борисов“, с паралелната държава и със задкулисието. А причината да губят гласове е „политическото рейдърство“.

Овчаров напомни, че терминът „рейдърство“ идва от годините на пиратските набези по моретата и означава насилствено отнемане на имущество, а в днешно време се използва за насилствено превземане на фирма или активите ѝ.

„Като винаги това не се случва без участието на вътрешни хора – инсайдъри, които са простичко казано предатели“, заяви той, но отказа да назове конкретни имена, само намеквайки за Елена Йончева, Мая Манолова и Татяна Дончева.

Той смята, че сега не е моментът да се сменя лидерът на БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети