Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Събев: Коалиция е като италианско семейство, Радев е тъщата

Политика

Събев: Коалиция е като италианско семейство, Радев е тъщата

Събев: Коалиция е като италианско семейство, Радев е тъщата - Tribune.bg

„Проблеми в спалнята нямаме“, похвали се транспортният министър. „Тъщата“ Радев обаче искал да им дава указания какво да правят в леглото

„Нашата коалиция е като италианско семейство, но проблеми в спалнята нямаме“, обяви в „Защо, господин министър?“ по БТВ министърът на транспорта Николай Събев.

Той уточни, че в случая става въпрос за „игра на асоциации“.

„В тази игра ролята на президента Румен Радев е на тъщата, която дава указания какво да правим в леглото. Тази, които предричат предсрочни избори, пък са съседите на семейството, които чуват сутрин много шум“, обяви той.

На въпроса за кого би гласувал, ако все пак скоро има избори, той отговори: „Аз ще гласувам за тези, които ще подпомогнат най накрая България да излезе от зависимост – да престане да бъде 16-та република на Русия и да заеме достойното си място като европейска държава в един богат Европейски съюз, където нещата са добре регулирани“.

Събев вижда в лицето на съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев именно такива личности и затова се е съгласил да участва в тяхното правителство.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати