Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров предлага отпадане на давността за престъпленията на масовата приватизация

Политика

Сидеров предлага отпадане на давността за престъпленията на масовата приватизация

Сидеров предлага отпадане на давността за престъпленията на масовата приватизация - Tribune.bg
Снимка:

„Атака“ се надяват да изправят Иван Костов пред съда за БГА „Балкан”, БТК, тецовете и ЕРП-тата

Отпадане давността на сделките по време на масовата приватизация и търсене на наказателна отговорност от виновните лица.

Такива промени в Конституцията и съпътстващите я закони подготвя да внесе в Народното събрание партия АТАКА. Това стана ясно от партийния лидер Волен Сидеров и неговия заместник Десислав Чуколов по време на предаването „Неделник” по АЛФА ТВ.

От партията на Сидеров се надяват предложението им да се приеме освен от управляващите от ГЕРБ, ВМРО и НФСБ, така и от останалите парламентарни групи.

Като пример лидерът на АТАКА даде сделката с БГА „Балкан”, която тогавашният премиер Иван Костов продаде за 150 000 щатски долара. По думите на Сидеров Иван Костов трябва да бъде изправен на съд и с тази задача е редно да се заеме новият главен прокурор Иван Гешев.

Освен бившата държавна авиокомпания основателят на ПП АТАКА настоява пред съда да бъдат изправени и подписалите сделките за БТК, тецовете, ЕРП-тата и още над 3000 структуроопределящи предприятия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ Това искам от години. Когато отпадне Законът за давността, да се разкрият всички участвали в приватизацията, всички с частни ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове, като К. ДОБРЕВ, приватизаторката и единствен м-р, уволнен за корупция К. ИМПЕКСОВА (с м-р Р. ОВЧАРОВ), истината за разграбването на Б-Я (банковият фалит-Р. ГЕЧЕВ и откраднатият ПФ), създаването на олигарсите и забогатялите милионери по време на прехода. Истината за изнесените 55-60 млрд.евро, при у-нието на СТАНИШЕВ и спрените евро субсидии. Когато истината излезе на светло, ще отговарят тези лица пред закона, бг народ ще бъде възнаграден. УЧАСТНИЦИТЕ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА И РАЗГРАБВАНЕТО, ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. ТОГАВА Б-Я ЩЕ ТРЪГНЕ СМЕЛО НАПРЕД. СТИГА СА СЕ КРИЛИ ЗАД ТОЗИ ЗАКОН!
10.02.2020 08:17 / Отговор
Оня с каскета съм: Сидеров не трябва да бъде слушан. Той е лекуван в Дом за недъгави мъже ( бившата лудница) в с. Хаджидимитрово. Разполагаме с медицинският му картон. За давността какво да кажа. Защо да ровим назад във времето като давност за КТБ още не е изтекла, а аз не арестувах Първата, Втората и Третата свине, които ограбиха тази банка.
10.02.2020 09:13
Никола Кирилов Евгениев Прeкрacнo прeдлoжeниe нa Вoлeн и Aтaкa!! Дaнo дa гo приeмaт! Трябвa cпрaвeливocт, врeмe e крaдцитe дa ce изпрaвят прeд cъдa- Кocтoв, Кoрнeлия, Дoгaн и вcички знaйни и нeзнaйни пeдeрacти кoитo зaбoгaтяхa нa нaш гръб !!
10.02.2020 10:23 / Отговор
Красноселски И къде са му на Костов яхтите,самолетите,хотелите,Цумовете,той даже и пържоли не яде,вегетарианец е.Не Ви ли стана ясно кои ограбиха държавата и имат несметно богатство огледайте се...Костов ли хванаха на границата с един куфар марки или Кирил Добрев.
10.02.2020 23:46
ДАНЪКОПЛАТЕЦ В. Сидеров не ме вълнува, но е време да отпадане Законът за давност, който си приеха соц.комунистите и който закон защитава участниците във фалитът, разграбването и приватизацията. До кога ще ги търпим както тях, така и К. ИМПЕКСОВА, уволнена като зам.м-р за корупция, същата, която по време на приватизацията, стана милионерка. Същата, която манипулираше делата на определени личности. Тя излезе суха от водата, а следователите поеха отговорност. Време е да седне на подсъдимата скамейка. Алчността и наглостта, не им попречи да ограбят спестяванията на родителите ни и пенсионният им фонд. Истината за миналото трябва да се изчисти, участвалите и възползвалите се от прехода олигарси да понесат отговорност. В настоящето, трябва да се изчистим от вредните паразитни комунистически елементи. Само така, можем да вървим напред. Алчността, наглостта, популизмът и липсата на морал, не са донесли нищо добро на нито една държава. Същото важи и за историята.
10.02.2020 13:38 / Отговор
Радева Ако отпаднат по давност сделките,тогава ще трябва сделките на К.Нинова,Ек.Йончева, ........ и др.
10.02.2020 18:48 / Отговор
Радева Ако отпаднат по давност сделките,тогава ще трябва сделките на К.Нинова,Ек.Йончева, ........ и др.
10.02.2020 18:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати