Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров: БСП искат вот, за който не са подготвени

Политика

Волен Сидеров: БСП искат вот, за който не са подготвени

Волен Сидеров: БСП искат вот, за който не са подготвени - Tribune.bg
Снимка:

Левицата трябва да критикува себе си, смята лидерът на „Атака“

БСП искат вот, за който не са подготвени всъщност. Той не е първият, той е четвъртият вот, доколкото си спомням, за това правителство. Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира пред БНТ предстоящият вот на недоверие срещу правителството който беше внесен от левицата.

„БСП трябва да критикува себе си, защото не поддържаха и не направиха това, което трябваше да бъде направено държавнически. Ние се занимавахме с деполитизация и махане на петолъчки, а трябваше да се направят промени“, каза Сидеров.

Според него няма как за едно или две правителства да се справят с всички проблеми. „Атака“ няма да гласува против правителството, защото това, което се кани и иска да дойде не знае какво да направи. За това от партията са задали 5 въпроса, но от БСП не знаели как да отговорят на тях. „БСП не отговаря на въпросите ни“, каза Сидеров и допълни, че дори да са на власт БСП няма да променят водената в момента политика.

Не ми липсва парламентът. Моите колеги там са 6 човека и те ще вземат своето решение, каза още настоящият общински съветник в Столичния общински съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети