Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: С Каракачанов и Симеонов да гарантираме, че Борисов ще изкара мандата

Политика

Сидеров: С Каракачанов и Симеонов да гарантираме, че Борисов ще изкара мандата

Снимка:

Лидерът на „Атака“ разкритикува НФСБ и ВМРО: Да решаваме нещата по мъжки, а не с писма в стил „прелъстена и изоставена ученичка до гаджето“

„От моя страна няма никакви знаци и действия за край на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 г., а успехът ѝ беше, че изместихме ДПС и от 3-та политическа сила в парламента станаха 4–та. Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва тази коалиция, но така са решили“. Това заяви пред Нова ТВ председателят на „Атака“ Волен Сидеров.

 „Както и да се явим на изборите трите партии, е важно да дадем уверения, че управленската програма на правителството, която сме поели, ще я свършим докрай. И да не свързваме автоматично евроизборите с управлението”, допълни лидерът на „Атака”.

„За съжаление, това не го чувам от другите две партии”, каза той.

Сидеров коментира и писмото от НФСБ към ВМРО, за което стана ясно в петък. В него от НФСБ предлагат да се върнат на масата за преговори, след като от ВМРО решиха, че ще се явяват самостоятелно на евроизборите.  Попитан защо той не е бил поканен, Сидеров заяви: „Може да не ме харесват вече”.

„Нещата трябва да се решават по мъжки, а не с писма в стил – прелъстена и изоставена ученичка, която пише на гаджето си”, коментира още Сидеров. Той отрича, че е искал да бъде водач на листа. „Ясни са само номинациите на Симеонов от НФСБ и Джамбазки от ВМРО”.

Сидеров заяви, че голямата коалиция е стабилна, въпреки случващото се в малката коалиция.

„Няма никакъв трус, не търсете трусове. Нека и трите партии, и тримата лидери потвърдят, че независимо от начина на явяване на изборите, управленската програма докрай, Борисов ще изкара най-накрая един мандат докрай и ние ще бъдем гарант за това”, каза лидерът на „Атака”.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема