Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави не давал интервюта заради Борисов и министрите му

Политика

Слави не давал интервюта заради Борисов и министрите му

Слави не давал интервюта заради Борисов и министрите му - Tribune.bg
Снимка:

„Министър-председателят Бойко Борисов обикаля с джипа, а министрите му обикалят студията на националните телевизии и най-нагло си реализират предизборната кампания с държавни, тоест с народни пари. А пък телевизиите най-безсрамно и угоднически ги излъчват, канят ги и им задават само удобни въпроси“. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Според него, СЕМ следели „всичко това да се случва спокойно и безпрепятствено, за да може да го изберат пак“.

„Това е една от основните причини, поради която аз и моите колеги не участваме в тази игра и не даваме интервюта. Но кой знае - всичко това може пък да се промени след 4 април“, надява се Трифонов, който дори си има своя собствена телевизия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Надблюдател Хубаво е ,че Борисов се показва и е нормално да отчита свършеното от Правителството! Странно е защо СлаФчу, се крие от всякакви телевизии ,и не се показва и не дава никакви интервюта! Най-вероятно, защото трябва всичко да му напишат предварително и да му го пуснат на Ауто кю-то!
01.03.2021 12:09 / Отговор
ПРАЗНОГЛАВИЯ КУКУ - СЛАВЧУ.... КАКВА МИСЪЛ ДА ИЗМЪДРИ, ТА И ДА Я ИЗГОВОРИ?......... ТОЙ СЕ БОРИ ЗА ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ-ЧЕРВЕН.... СТИГА МУ.....
01.03.2021 12:23
мда Двете мутри - Борисов и Трифонов са един дол дренки. Съветската мутра Борисов от една година не е отговарял на журналистически въпроси, другата съветска мутра Трифонов ще е същия, то и затова Доган и Пеевски заменят единия с другия, естествено продължение е, окончателно да се унижощи зачатъка на демокрация в страната.
01.03.2021 12:47
КОНКУРЕНТИ НА ПРАЗНОГЛАВИЯ.. ..
МОГАТ ДА СА САМО ЧЕРВЕНИ ТРОЛЧЕТА, КАТО МДА, ТАРТАКОВЕР, АКО НЕ СА НЯКОЙ РОБОТ, БЪЛВАЩ ЕДНИ И СЪЩИ БЕЗУМИЯ.....
01.03.2021 12:51
Мимето По-удобни и тъпи въпроси на Борисов не са му задавани от онова "култово" интервю на диванчето на 21 ноември 2018 г.!
Славчо не може да преодолее комплексите си от Борисов, както не може да скрие, че се явява на изборите за пари, за държавна субсидия!
Борисов не дава интервюта, появява се във фейсбук и който иска го отразява! Чисто, прозрачно и безплатно!
01.03.2021 12:57 / Отговор
мда Хах, комсомолските герберски тролове така разбират демокрацията - "Борисов не дава интервюта, появява се във фейсбук и който иска го отразява! Чисто, прозрачно и безплатно!"

Голям бисер, на чистокръвна гебрерска овца, благодаря ти, ще го използвам винаги, когато някой ме пита, какво имам предвид като говоря за хора с трайно увреден от комунизма мозък. Сигурно комсомолчетата на Ким Чен Ун пишат същата опорка като теб за неговата демократична и прозрачна душа.
01.03.2021 13:04
Мда, Психо-дясното непрекъснато си пуска миризмата по един и същ начин! Гнусен и лепкав ,с гейска досада ръси едни и същи нелепости! Продължавай в същият дух, пък а дано някой ти се върже!
01.03.2021 13:30
ПРАЗНОГЛАВИЯ КОМУНИСТ МДА ВИКА :ДРЪЖТЕ КОМУНИСТИТЕ...... ..
НИЩО ЗА КОМУНИСТИТЕ-ПРЕДАТЕЛИ:РУМЕН РАДЕВ, БОЙКИКЕВ, КОСТОВ, АТАНАСОВ, НИНОВА......
ЯСЕН СИ, ЧЕРВЕН БОКЛУК....
01.03.2021 13:39
до мда Е, аз няма да те цитирам! Гнус ме е!
01.03.2021 15:43
кесо Сигур коги стане министър или премиер Славчо шъ излезе в дълбока нелегалност за да не "злоупотребява" като Борисов с медийно присъствие. Дейността му сигур шъ бъде обвита в пълна секретност и само коги оповестят, че държавната хазна е ометена "успешно" до стотинка шъ стане ясно за високата "управленска ефективност" на Слачо. Аз викам той направо да земе да управлява от некой бункер като Вова Бункера за по-сигурно, че всичко шъ е скрито покрито /само от пуста скромност де/, а не като Борисов дето само се фука с джипката и оди да прегръща "простаците" по села и градове.
01.03.2021 13:28 / Отговор
Юли Който има какво да каже и покаже какво е направено по - добре е да го каже, а който няма какво да каже и няма какво да покаже по - добре е да замълчи да не мрънка и да не критикува други постижения!!
01.03.2021 14:04 / Отговор
Не казва нищо защото няма какво да каже или ако каже ще е чалгарска простотия
01.03.2021 14:58 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети