Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави учреди партия за 20 минути – никой не говори с медиите (ВИДЕО)

Политика

Слави учреди партия за 20 минути – никой не говори с медиите (ВИДЕО)

Официално Трифонов е лидер на „Няма такава държава“, Крум Савов – единственият популярен човек

Политическа партия „Няма такава държава“ е факт. Точно за 20 минути Слави учреди партията си в зала „Рейнбоу плаза“. Всички обаче се случи при закрити врата. Имаше абсолютна забрана външни лица или журналисти да присъстват. Така в залата бяха допуснати само учредители.

Въпреки това пред залата бе пълно с журналисти, които се опитаха да вземат коментари от участниците. Малко преди началото на събитието в 14 часа самият Слави Трифонов се появи с охраната си. Той, както и останалите не разговаряха с медиите.

Официално шоуменът е лидер на партията. Това каза единственият, който застана пред камерите, след учредяването на партията. Престрашилият се да говори с журналистите обясни, че всички пазят мълчание, защото не знаели какво ще излезе в жълтите медии.

Стана ясно и че двама от сценаристите на Слави са негови заместници. Самото събитие е било кратко, като Слави е държал реч и е изразил недоволство от отношението към референдума, който инициира.

Според закона партия може да се учреди от 500 делегати, които да приемат устава и ръководството на партията. Всички те е трябвало обаче да оставят телефоните си в чекмеджета, преди да влязат в залата.  

Единството популярно лице, което журналистите видяха да влиза на учредителното събрание, бе Крум Савов. Той обаче също не коментира нищо конкретно. На въпрос дали е член на партията, Славов отговори, че е „член само на собственото си семейство.“

Трифонов е влязъл точно в 14,02 минути в залата и е посочил за свои заместници Тошко Йорданов и Филип Станев, съобщава Lupa.bg. Общо 10 души са го охранявали. Иво Танев, който е управител на залата, в която Слави учреди партията си, също е сред делегатите.

Партията няма да участва в местните избори и няма да подкрепи никой от кандидатите за кметове. Логото на „Няма такава държава“ е синя ръка на бял фон, върху която е българският трибагреник.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ива ИМА Такава Държава!
05.10.2019 16:20 / Отговор
ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА Имам чувството, че партията на шоумена прилича на тайна секта. Сбирщина от някакви заблудени, че са някои. Славчо, като няма такава държава, ти в коя държава направи милионите? Тръгнал си за правда с брониран джип и охрана. Славчо, управлението на една държава не е като да си правиш шоу, да крещиш, да ревеш, да си изплаква любовните терзания. НЯМА ДА Е ЛОШО, ПЪРВО ДА ОПРАВИШ СЕБЕ СИ, ДА СЪЗДАДЕШ СЕМЕЙСТВО, за потомство, нещо се поболя. Имаш пари, даваш ги за здраве. С бастуна не си по авторитетен. Славчо, имаш много грехове и сега ги изплащал. Ти си срам за тази държава. Един ден ще установиш, че си използван, ще ти останат само болестите. Какво ще ти остане? Пари, имоти, лукс, бронирани джипове, охрана и сам, уморен и болен,без другар, без деца, без топлина.Това също е съдба! НЕ СТАВАШ ЗА ПОЛИТИК! Да БЕШЕ СИ ПРОДЪЛЖИЛ ДА РЕВЕШ, СЪССАМОЧУВСТВИЕТО, ЧЕ ПЕЕШ!
06.10.2019 22:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети