Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След „Бузлуджа“ в София – БСП прави „Бузлуджа“ и на Бузлуджа

Политика

След „Бузлуджа“ в София – БСП прави „Бузлуджа“ и на Бузлуджа

След Бузлуджа в София – БСП прави Бузлуджа и на Бузлуджа - Tribune.bg
Снимка:

На 1 август ръководството на БСП и парламентарната група на партията ще поднесат венци на Бузлуджа, с което ще отбележат 129-ата годишнина от организираното социалистическо движение в България.

От 10.30 часа, членовете на Изпълнителното бюро, Парламентарната група на „БСП за България”, ръководствата на общинските и областни организации на Старозагорска и Габровска област ще поднесат венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

От 13.00 часа ще бъдат поднесени цветя и на Паметника на свободата на връх „Шипка” в чест на боевете при Шипка по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 142-ата годишнина от Освобождението на България.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Бузлуджа

Коментари (9)

Пелагия Луд умора няма. Какво остава, ако е червена бабичка!
31.07.2020 16:06 / Отговор
кесо Другари, не се "пресилвайте" толкоз. То не бе битка с европейското и натовско "иго", с "тиранията", с Диктатора от Банкя, с демокрацията дето ви "ограби" като другарката Нинова. Пазете си силите, че тая държава вас чека. Кой ще източи фискалния резерв, кой ще фалира "успешно" държавните предприятия, кой ще посреща "милите" московски гости с наколенки и без наколенки, с плонжове и поклони?
31.07.2020 17:19 / Отговор
Луд фен Пожелавам им приятно заразяване и нека бъде масово!
31.07.2020 17:20 / Отговор
БСП изисква, всички, които ще се качат на Бузлуджа да имат пи-си-ар тест
31.07.2020 19:59 / Отговор
Иво Днес ще са на полева кръчма!
01.08.2020 08:35
чичо Том Не е хубаво да се приказва лошо за старите хора,но статистиката показва голям бум на заразени в старческите домове.Монтанската кобила явно не можа да зарази достатъчна бройка хорица на жълтите павета и затова продължава експеримента на джангър-мангър за стадиен имунитет.Дано Кури е жива и здрава за да довърши БКП/БСП.Скоро няма достатъчно постигнати резултати за да рапортува на Командира-Белия мавър за съсипията на Столетницата.Дерзай Приватизаторке-луд умора няма.И накрая Кобило да знаеш,че Мая картечарката-вечната амбър е хвърлила око на бат Бойко и ти пак оставаш цълната ,неначената.
31.07.2020 21:57 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати