Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Софи Маринова, Бони и Илиян: Циганите сме зад Слави

Политика

Софи Маринова, Бони и Илиян: Циганите сме зад Слави

Софи Маринова, Бони и Илиян: Циганите сме зад Слави - Tribune.bg
Снимка:

Певицата Софи Маринова е очарована от идеята на Слави Трифонов да има ресорен министър, който да се занимава само с ромските въпроси. "Напълно подкрепям идеята на Слави да се създаде министерство по ромските въпроси", обяви пред "България днес" Маринова.

По думите й ресорното ведомство ще може да помага повече на ромите, така че те да се научат на дисциплина, възпитание, да се учат, да работят и да изкарват прехраната си с честен труд.

Оказва се, че не само Маринова, която помагаше на Трифонов в предизборната кампания и пееше в ромските махали, подкрепя лидера на ИТН. Зад него застава и фолк певецът Илиян, известен като Тупалката, който е на мнение, че много роми са отритнати от обществото заради произхода си. "Щом светът е създал циганите, значи трябва да ги има. С идеята на Трифонов расизмът би се спрял", допълва Илиян.

Друга известна фолк певица, също не пести хвалебствия за идеята ромите да имат свой министър. Бони смята, че тази реформа е чудесна. "Много от ромите са забравени. С това министерство всички ще имат повече шанс", допълва тя.


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети