Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Социолог: "Голямото разкритие" на Йончева излезе фалшива новина, оборена за един час

Политика

Социолог: "Голямото разкритие" на Йончева излезе фалшива новина, оборена за един час

Социолог: Голямото разкритие на Йончева излезе фалшива новина, оборена за един час - Tribune.bg
Снимка:

Защо я наричат разследващ журналист, правила е само документални филми

„Не знам защо толкова неадекватно и некомпетентно се държат в БСП. Елена Йончева 5 дни ни занимаваше с нещо ексклузивно, а накрая излезе с фалшива новина, оборена точно за един час. За Народното събрание и нивото "първа дама" на БСП такива разкрития са изключително нелепи.“ Това заяви социологът от Института за дясна политика Александър Владимиров пред NOVA телевизия. Той коментира твърдения на депутата на БСП Елена Йончева за министъра на културата Боил Банов и злоупотреба при строителството на "Ларгото".

"Всички чакахме да видим какво е това голямо разкритие на Йончева. Прокуратурата обаче трябва да каже своята дума, тъй като това е компетентният орган“, коментира още социологът.

Нормално БСП да застанат зад Елена Йончева. „Въпросът е как ГЕРБ ще изиграе този скандал. Лесно от записите може да се провери дали думите на Боил Банов ще съвпаднат с изваденото от Йончева", коментира още Арман Бабикян ,експерт по политически маркетинг.

"Не знам защо Корнелия Нинова нарича Йончева разследващ журналист, след като тя е правила само документални филми, но не и разследвания. Г-жа Йончева и БСП се опитват да направят впечатление, че се касае за някакви разследвания. Срещу Йончева има повдигнато обвинение. Откакто Йончева е станала депутат: Темата с оградата с Турция- нищо, аферата за 100 млн., откраднати в Хасково- нищо, дори не е подала сигнал в прокуратурата, водата била заразена с уран в Хасково- нищо, тя дори не си е направила труда да сезира някакъв орган, къщата в Барселона. Когато лицето на опозицията всеки ден бълва лъжи, които в последствие се оказват неверни, хората се чувстват в корупция“, каза още Владимиров. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Елена Йончева

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати