Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станишев не държал да е водач на листата за евровота

Политика

Станишев не държал да е водач на листата за евровота

Снимка:

Този път БСП имали нужда от ясни каузи

"Не държа на всяка цена да съм водач на листата на БСП, но за мен е важно да се явим с ясни каузи на тези избори, за да опровергаем някои твърдения. Смятам, че трябва да имаме в ЕП хора, които могат да защитят българския интерес, а аз съм доказал това.“ Това заяви лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев пред NOVA телевизия.

"За мен е важно да разсея една вредна за БСП тенденция, която я отделя от европейските социалисти. Има хора, които се опитват да изкопаят такива окопи", коментира Станишев и добави, че много хора от БСП са се ангажирали да го подкрепят.

"Твърде дълго продължава този порцес на номинации, това не интересува хората, интересува ги какво можем да направим за тях. Време е да стартираме реална кампания", каза Станишев по повод интригата кой ще води листата на БСП за евроизборите.

В неделя социалистите ще изберат кой ще е начело на листата – бившият премиер или депутатката Елена Йончева.

„Това, което знам, е, че имам номинации в, може би, 85% от общините. Очевиден е един факт – аз и Елена имаме най-много номинации от всички останали от партийните структури”, каза Станишев.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема