Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станишев обвини Нинова, че взима еднолични решения

Политика

Станишев обвини Нинова, че взима еднолични решения

Станишев обвини Нинова, че взима еднолични решения - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ПЕС предупреди, че се бяга от дебат по важните за евроизборите теми

В БСП силово се налагат еднолични решения, заяви днес лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев, цитиран от БНР.

Вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че според нея Станишев не трябва да е в листата на партията за предстоящите евроизбори.

„Тенденция, която се налага в партията за еднолични решения, които се налагат силово вместо да има диалог и обединяване с разединена команда трудно се печелят и допълнителни гласове и избори като цяло. Има възможност за поправителен на предстоящото заседание на националния съвет и това ще бъде волята на националния съвет“, каза Станишев, визирайки партийния пленум, на който трябва да бъде определена листата на партията за евроизборите.

Евродепутатът предупреди, че в момента няма дебат по важните за евроизборите теми.

„Всичко говори само за апартаменти. Когато има подозрение, че управляващите се облагодетелстват по този начин, това няма как да не предизвика възмущение, но има опасност темата за Европа  изобщо да изчезне от тази кампания, може да върви едно замерване с обвинения между различните участници, което в крайна сметка да отврати хората до тези избори, което ще работи за управляващите, защото знаем машината на ГЕРБ“, каза бившият премиер.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети