Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стойчев: Хората обичат новото, а Манолова не е нова

Политика

Стойчев: Хората обичат новото, а Манолова не е нова

Стойчев: Хората обичат новото, а Манолова не е нова - Tribune.bg
Снимка:

Да си въобразяват хората с пари, че те правят политиката е абсолютна грешка, коментираха политолози

„Няма да се уморя да повтарям, че хората обичат новото. Но Мая Манолова не е нова. Това, че се кандидатира за кмет, нима не е влизане в политиката? Слави Трифонов го знаем какъв е неговият наклон. Няма нищо ново.“ Това заяви пред БНТ политологът Стойчо Стойчев. Той и колегата му Татяна Буруджиева коментираха политическите процеси у нас и скандалите около обвиняемия Васил Божков.

„Няма условия за предсрочни избори. Няма кой да дойде. Появява се кампания тип „кенгуру“- ту се появаваш, ту те няма. За какво да ходят да гласуват, ако не им дадеш надежда?“, попита от своя страна Буруджиева. Стойчев припомни, че Манолова е била и депутат от БСП, преди да отиде на поста на омбудсман.

Двамата анализатори коментираха и атаката на Васил Божков срещу властта. „Да си въобразяват хората, които дават пари, че те правят политиката и да казват кога е времето за избори, не е в областта на политологичния анализ, а на друг тип професии. Абсолютна грешка е по този начин да се влиза в политиката“, каза Буруджиева. И отправи критика към „добре заплатените пиари на Божков“, които според нея не са наясно какво точно вършат.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

коментар Др.манолова някога е била нова, но много отдавна си е износила всичко!Цялата е износена!Дори няма вече какво да и се износва!Тя не е като дреха да и подновиш нещо!
25.05.2020 11:21 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети