Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Декларацията на ПП е симптом за политическа неграмотност

Политика

Тома Биков: Декларацията на ПП е симптом за политическа неграмотност

Тома Биков: Декларацията на ПП е симптом за политическа неграмотност - Tribune.bg
Снимка:

„Прегледахме това, което „Продължаваме промяната“ изпрати. То е симптом на политическа неграмотност. Ако декларацията им се гледа в парламента, то тя ще трябва да премине през всички комисии“, заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков пред БТВ. 

„Не можем да разберем обаче тя какво е – нещо като полууправленска програма с конкретни мерки, а в същото време е пропуснат секторът на земеделието, който не е маловажен. Регионалното развитие също не присъства“.

„Според мен те са седнали между Коледа и Нова година, между две софри и са написали нещо. Националните цели, които представят, ние ги предложихме преди 3 седмици. Виждам липса на фантазия. Ние предложихме професор за премиер, а те академик“, посочи още той.

„Около коледните празници потъна новината, че удължаването на бюджета за 2023 г.  беше прието с гласовете на ГЕРБ, ДПС и „Демократична България“. „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ бяха на противоположни позиции по отношение на бюджета. Как двете формации ще управляват заедно при липса на съгласие за бюджета“, запита Биков.

Според него вторият мандат е обречен, а декларацията на ПП трябва да бъде изтеглена.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати